Италианският певец Ал Бано, който едно време се възхищаваше на

...
Италианският певец Ал Бано, който едно време се възхищаваше на
Коментари Харесай

Италианският певец Ал Бано подслони трима украински бежанци

Италианският артист Ал Бано , който едно време се възхищаваше на съветския президент Владимир Путин и в даден миг даже беше включен в черния лист на Украйна на лицата, представляващи опасност за националната сигурност, в този момент не е безразличен към нещастието на украинците и одобри в дома си трима украински бежанци, написа в. " Кориере каузи сера ". Сега в дома му в Челино Сан Марко към този момент живеят украинска майка с дъщеричката си и 18-годишен украинец.

Ал Бано показа, че се е почувствал предназначен да прояви сходна човечност. Още при първите разтърсващи фрагменти от войната в Украйна той е побързал да се осведоми какво може да направи за бягащите оттова хора. " Кадрите, които идват от  Украйна са трагични, от други времена, сякаш часовникът на историята се е върнал обратно със 70 години ", споделя той.

" Не зная какво тласка човешкия мозък към желанието да води война, да прибягва до насилието на оръжията, не зная какво кара някои хора, които се мислят за огромна работа, да си разрешават арогантността да разрушават на части живота на хората, да унищожават градове. Това са неща, които не мога да схвана, след толкоз вреди, които Втората международна война остави зад тила ни, това е парадокс, човек се усеща безпомощен пред такава покруса ", счита Ал Бано. 

Той добавя, че счита, че включването му едно време в черния украински лист е било неточност и прибавя, че е реагирал на него, тъй като не е направил нищо неприятно, с цел да го заслужи. Накрая Киев е схванал грешката и го е извадил от листата.

За Путин Ал Бано споделя , че го познава, че е пял за него, че в предишното го е харесвал, само че прибавя, че в този момент не го харесва повече. Казва, че не му харесва и да го дефинират като " другар на Путин ". " Ако му бях другар, щях да се поразходя с него в Кремъл и да му кажа: " Да седнем за 5 минути пред една бутилка хубаво вино, или водка, или чиста вода, да поговорим. Не е заслужено да се атакува една страна, един народ, едно семейство, това е нещо неуместно. Сега би трябвало да се съобразяваш с историята ".

За Путин Ал Бано добавя, че е отчаян от него, тъй като той е разочаровал историята. Добавя, че това не му харесва, защото, съгласно него Путин е бил извънреден човек, който е направил толкоз позитивни неща за Русия, че сходна неточност, като тази в Украйна, той не може да си разрешава да позволява.
Ал Бано напомня, че някои даже в предишното са споменавали да се присъди на Путин Нобелова премия за мир.

Певецът прибавя, че в този момент Путин е наказан от човечеството , от тези хора, които към този момент нямат фамилии, чиито градове и къщи са разрушени от бомбите на Путин.
" Толкова доста хора в Русия мислят нещата като тази съветска журналистка, която насочи това значимо и самоуверено обръщение: Не на войната ".

Относно анулираните си концерти в Русия Ал Бано споделя, че гори от неспокойствие един ден още веднъж да се върне по тези земи и да изпее песента си " Свобода " . Той напомня, че пее за хонорар, само че най-много, че пеенето му носи наслада, а в този момент в тази част на света насладата е надалеч.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР