Италианският оперен театър Ла Скала активира услуга за стрийминг, позволяваща

...
Италианският оперен театър Ла Скала активира услуга за стрийминг, позволяваща
Коментари Харесай

"Ла Скала" ще излъчва опера и концерти на живо с услуга за стрийминг

Италианският оперен спектакъл " Ла Скала " задейства услуга за стрийминг, позволяваща на феновете да гледат неговите опери, концерти и балети онлайн. Това е опит да разшири аудиторията си по целия свят, заяви " Ройтерс ".

Първият концерт ще бъде излъчен онлайн по La Scala TV в събота с три симфонии на Моцарт под диригентството на Даниел Баренбойм, се споделя в изказване на фамозната основана в Милано опера.

С ценови диапазон на билета сред 2.9 евро и 11.9 евро, клиентите тази година могат да избират сред седем оперни представления онлайн, девет концерта и три балета.

Услугата е ориентирана към " световна аудитория, която не може физически да бъде персонално в театъра, само че желае да следи представленията ", изясняват от " Ла Скала ", добавяйки, че се надяват да привлекат младежи и студенти, както и по-възрастни фенове на операта.

Офертата включва и авансово записани излъчвания, документални филми и " особено наличие ", което театърът не е показал какво съдържа.

Онлайн услугата дебютира във вторник с операта " Сицилианска вечерня " от Джузепе Верди, дирижирана от Фабио Лузи.

" Проектът е част от едно по-широко изпитание за модернизиране на театъра преди зимната Олимпиада през 2026 година ", която ще се организира в региона на Милано, допълват от " Ла Скала ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР