Италианският министър-председател спомена в телефонен разговор за умора на международната

...
Италианският министър-председател спомена в телефонен разговор за умора на международната
Коментари Харесай

Джорджа Мелони стана жертва на известни руски телефонни шегаджии

Италианският министър-председател загатна в телефонен диалог за отмалялост на интернационалната общественост в нейната поддръжка за Украйна и се оплака от липса на поддръжка за Италия, изправена пред мигрантски напън. Мелони си мислела, че споделя това пред ръководителя на Комисията на Африканския съюз, само че се оказало, че е станала следващата жертва на Вован и Лексус - съветският дует, скроил сходен номер на редица западни ръководители и звезди, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Аудиозаписът от 13 минути бе оповестен през днешния ден, само че диалогът се е състоял на 18 септември - в навечерието на срещи на италианския министър председател с африкански водачи по време на годишната сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации в Ню Йорк.

От канцеларията на Мелони осъдиха шегата.

" Виждам, че има огромна отмалялост, би трябвало да кажа истината, от всички страни. Близо сме досега, когато всички ще схванат, че би трябвало да намерим излаз ", споделя в записа италианската министър-председателка. Тя изяснява, че " казусът е да бъде намерено решение, което да е задоволително и за двете страни в спора, без да бъде нарушено интернационалното право ", сподели тя пред съветските шегаджии.

Колкото до притока на мигранти в Италия през Средиземно море, в диалога Мелони се оплаква, че страната не получава задоволително поддръжка от своите задгранични сътрудници. " Всички те са мнение, че Италия би трябвало да реши този проблем сама. Това е доста малоумен метод на мислене ", съобщи тя.

Лексус, чието същинско име е Алексей Столяров, разяснява, че италианският министър-председател е била откровена, " за разлика от доста други европейски политици, които се държат като някакви програмирани роботи и показват единствено позиции, които се изричат единствено в техните среди ".

Руският шегобиец посочи, че точно той е провел диалога, а Вован е слушал.

, която от една година е министър председател на Италия, се раздели предишния месец със своя другар - ефирен водещ, откакто бе оповестен изработен отвън ефир видеозапис, на който той употребява обидни думи и наподобява флиртува със своя колежка.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР