Италианският майстор на бандонеона Даниеле ди Бонавентура ни радва вече

...
Италианският майстор на бандонеона Даниеле ди Бонавентура ни радва вече
Коментари Харесай

Песни от вкъщи за излизане от изолация

Италианският занаятчия на бандонеона Даниеле ди Бонавентура ни радва към този момент с четвърти албум от началото на тази година след дуетите му с Джовани Гуиди и Паоло Фрезу. Ето го още веднъж соло в домашна конюнктура с плана „ ”. 

Даниеле го записва в един парещ майски следобяд на 2020-та по време на изолацията и в началото не мисли да го издава, след което го чува и го намира за забавен. Авторска музика, намигвания към огромните аржентински танга и крайна изненада: по какъв начин може да звучи Пат Матини на бандонеон (парчето е включено в плейлиста на " Слънчев джаз+ " на 21 май от 23 ч. единствено по радио София). 

Това е следващият шедьовър, част от поредицата ни за „ само че също по този начин и от  за майсторството на бандонеонистите и на акордеонистите, където представихме един от предните му планове. Сложете си слушалки, с цел да усетите разликата сред лявата и дясната ръка на клавишите на неговия инструмент. Това е и съветът на Даниеле. Без значение дали сме вкъщи или с другари, тази музика ни изважда от изолацията по-спокойни и светли.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР