Италианският клуб Лацио поиска Amazon Prime да премахне сцена от

...
Италианският клуб Лацио поиска Amazon Prime да премахне сцена от
Коментари Харесай

"Лацио" поиска премахване на сцена от сериала за Марадона

Италианският клуб " Лацио " изиска Amazon Prime да отстрани сцена от сериала, проследяващ живота на Диего Марадона - " Марадона: Благословена фантазия ". Причината е, че в една от сериите артистът Назарено Касеро, който играе Марадона в годините му като футболист на " Наполи ", споделя " тези фашисти желаят да ни унижат " по адрес на " Лацио ". Част от почитателите на римския клуб са известни с крайнодесните си убеждения.

От " Лацио " не са удовлетворени и желаят сцената да бъде отрязана, като съгласно клуба тя е " колкото неправдоподобна, толкоз и мъчителна ".

" Споменаването на фашизма е още по-отвратително, тъй като е подбудено от ясни оскърбителен планове. То съумява да реализира изключителния резултат да обиди една цяла фенска база и клуб, както и да се отдалечи действителността и от мислите на самия Марадона, който е показвал неведнъж, че е другар на " Лацио ", се споделя в известие от клуба.

От " Лацио " упрекват Amazon Prime в липса на почитание към почитателите на клуба, както и към паметта на популярен първенец.

През октомври 2019 година УЕФА наказа " Лацио " и затвори част от " Олимпико ", откакто последователи на отбора бяха снимани да насочат фашистки поздрави по време на мач против " Рен " в Лига Европа.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР