Италианският гранд Интер записа трета поредна загуба в Серия А

...
Италианският гранд Интер записа трета поредна загуба в Серия А
Коментари Харесай

Индзаги ще се спасява в следващите три мача

Италианският гранд Интер записа трета поредна загуба в Серия А след 0:1 от Фиорентина. Бившият състезател на Милан Джакомо Бонавентура единствен се разписа на „ Джузепе Меаца “ за успеха на „ Ла Виола “.

Поражението сложи под съществено напрежение треньорът на „ нерадзурите “ Симоне Индзаги, а „ Гадзета дело Спорт “ разгласи, че италианският експерт има разполагаем 3 мача, с цел да се избави от прибързано уволняване.

Следващите три мача на Интер са следните - с Ювентус за Купата на Италия, със Салернитана за състезание и с Бенфика в първи четвъртфинал от Шампионска лига. Именно Европа се явява и шансът на наставника да избави кариерата си в Милано.

„ Има единствено едно избавително въже, за което Индзаги може да се хване и то дава отговор на името Шампионска лига – проучва италианският влиятелен вестник. - Създаването на история с евентуален успех в шампионата може да " изкупи грешките " на треньора. Финалът не е невъобразим и сходно достижение може би ще бъде лекарството за дълбоката мъка, която смущава в този момент дните на Интер ", написа „ Розовия вестник “, представен от " Труд ".

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР