Италианският футболен клуб Интер ще заведе дело срещу Дейвид Бекъм

...
Италианският футболен клуб Интер ще заведе дело срещу Дейвид Бекъм
Коментари Харесай

"Интер" ще съди Бекъм заради името на американския му отбор

Италианският футболен клуб " Интер " ще заведе дело против Дейвид Бекъм поради името на тима му в Съединени американски щати, оповестява Calciomercato. Причина е името, което някогашният британски национал избра за отбора си, с който ще влезе в Мейджър лийг сокър (МЛС) през 2020 година

Правният отдел на " нерадзурите " е провел съвещания в последните месеци поради името на американския клуб, което доста се приближава до това на италианците.

Миланският клуб към този момент е подал своята тъжба до Комитета за комерсиалните марки. Ще бъде изработен разбор и ще се вземат поради позициите на двата клуба, преди да се стигне до избор. Може да се стигне до решение за вписване на извънредна марка, което ще даде преимущество на " Интер ".

От клуба на Бекъм отвръщат, че цялостното име на италианския тим е " Интернационале ". Те прибавят, че по света има няколко клуба, в чието име " Интер " участва. " Интер Маями " беше основан от Бекъм през 2018 година, като отборът се готви да влезе в МЛС през 2020 година Две години по-късно се чака отборът да има и собствен личен стадион, който ще бъде издигнат до летището в Маями.

Преди години различен италиански клуб " Ювентус " имаше сходен спор с румънския " Ювентус " (Букурещ). Тогава " бианконерите " заведоха спор поради идентична емблема, която румънците използваха, и ги принудиха да я сменят. Името на румънския отбор обаче остана.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР