Италианският евродепутат Алесандра Мусолини заяви, че е била нападната в

...
Италианският евродепутат Алесандра Мусолини заяви, че е била нападната в
Коментари Харесай

Евродепутатът и внучка на Мусолини, Алесандра, се оплака, че е напдната в Страсбург

Италианският евродепутат Алесандра Мусолини съобщи, че е била нападната в Страсбург, съобщи Франс прес, на която се базира Българска телеграфна агенция.

Атаката е била осъществена в понеделник вечерта. Внучката на Бенито Мусолини разказа нападателя като човек, който говорел италиански. Тя сподели, че в последна сметка е решила да не подава тъжба.

Мусолини написа в обществената мрежа " Екс ", че в началото нападателят я е засипал с обидни думи и след това я блъснал с нещо като патерица по гърба и по раменете. Тя добави, че е в потрес от случилото се.

Шейсет и една годишната Алесандра Мусолини беше определена в Европарламента от " Форца Италия " - дясната партия, която е част от ръководещата коалиция на премиера Джорджа Мелони.

В аудиоизявление до Франс прес внучката на Мусолини изясни, че не е подала тъжба, тъй като желае да обърне страницата, и осъди всевъзможни форми на принуждение, което не води до на никое място.

" Тази история би трябвало да се не помни, само че от една несгода се ражда постоянно нещо положително, тъй като хората ми засвидетелстваха невероятна взаимност, включително в Европейския парламент ", сподели Мусолини. Тя добави, че е получила поддръжка и от председателката на Екологичен потенциал Роберта Мецола, която е част от същата група, от който е и партията на италианската евродепутатка - Европейска национална партия.

Вицепремиерът на Италия Таяни осъди офанзивата против Мусолини. Когато насилието е ориентирано против дами, то е още по-жалко, посочи той.

Алесандра Мусолини също така е племенница на София Лорен и в Екологичен потенциал зае депутатското място на Таяни, когато той влезе преди две години в държавното управление на Мелони.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР