Италианският автомобилен производител Fiat залага на блестяща глобална кампания за

...
Италианският автомобилен производител Fiat залага на блестяща глобална кампания за
Коментари Харесай

Модни брандове и Лео ди Каприо в бляскава кампания на електромобила на Fiat

Италианският авто производител Fiat залага на блестяща световна акция за промотирането на първата си електрическа кола, съобщи изданието Ads of the World.

Кампанията се състои от общо 4 видеа, като едно от тях се концентрира върху класическия модел 500 “la Prima ”. Останалите 3 са отдадени на трите неповторими автомобила, персонализирани взаимно с италианските фешън марки Bulgari, Giorgio Armani и Kartell. Те ще бъдат продадени на аукцион, а получените средства ще бъдат преведени по сметката на едноименната фондация на холивудския артист Леонардо ди Каприо за битка с климатичните промени.

Работата е дело на организация Leo Burnett и продуцентската компания за тв спотове Movie Magic International.

„ Исках да направя акцията пламенна и прочувствена, комбинирайки ДНК-то на Fiat и въздействието на стилните марки. Работата ми с дизайнера на продукцията Паоло Монцелио беше страхотна, той ми оказа помощ да направя верния избор за всеки от марките “, показа режисьорът на рекламите, Федерико Мацариси.

По обществено виновната акция Fiat работи от години – още през 2017 година първокласният 5-звезден хотел The Alpina Gstaad показа в обществените мрежи, че е получил електрическия автомобил на марката, персонализиран персонално от ди Каприо със специфична технология, която кара цвета на автомобила да се трансформира при увеличение на температурата на въздуха, напомняйки за казуса с повишението на градусите по света.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР