Италианските власти запорираха строежа в Сардиния на вилата за 15

...
Италианските власти запорираха строежа в Сардиния на вилата за 15
Коментари Харесай

Запорираха вила за 15 млн. евро в Сардиния на инфлуенсъра Джанлука Ваки

Италианските управляващи запорираха градежа в Сардиния на вилата за 15 млн.евро на инфлуенсъра Джанлука Ваки. Бизнесменът от Болоня, прочут в целия свят като Танцуващия милионер, има 22,6 млн. почитатели в инстаграм, a над 50 милиона общо са почитателите му в обществените мрежи, съобщи 24 часа.

Новата мегавила на Ваки в богаташкия курорт Порто Черво на Изумруденото крайбрежие трябваше да бъде подготвена това лято и да приема посетители. Властите от Темпио Паузания и Олбия обаче сложиха имението под запор поради нередности в построяването, като се има поради, че се намира в предпазена зона. В парка към вилата с повърхност 1200 кв.м. и 15 спални има и дискотека, корт за падел, няколко тераси. Според локалните медии градежът се държал под око от управляващите още от месеци и даже през март издали заповед за събарянето на 400 кв.м. застроена повърхност от вилата, които не се вписвали в истинския план, утвърден от общинските механически служби.

Танцуващият милионер и диджей има и други къщи и вили в Италия с 4800 кв.м.площ със зона за сафари, спа и замък на спорта.

55-годишният предприемач от Болоня е роден в богаташко семейство. Той обаче още преди време оставя фамилния бизнес, защото не го влече да работи като управител, „ седнал на комфортно кресло ”, и самичък стартира да основава компания след компания. Запълва времето си с развлечения и натрупва благосъстояние, 100 пъти по-голямо от това, което му оставя татко му.

Ваки се дами късно.През 2018 г.се среща с актуалната си жена – венецуелката Шарон Фонсека, модел и актриса, с 26 години по-млада от него. Тя му ражда щерка Блу Джерусалема, която в този момент Ваки постоянно демонстрира на фотоси в обществените мрежи.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР