Италиански модел, която първо обяви, че продава невинността си в

...
Италиански модел, която първо обяви, че продава невинността си в
Коментари Харесай

Момиче, предложило девствеността си на търг, се отрече от сделката

Италиански модел, която първо разгласи, че продава невинността си в аукцион, съобщи, че е трансформирала решението си, написа The Sun.
"Направих нелепост, за която доста се разкайвам. Ако можех да върна времето обратно, бих го направила, само че моята цел не бе да се популяризира ", обяснила тя.
По думите на Никол, на нея просто й се желала до ревизира дали някой въобще ще заплати за нея. Момичето споделя, че животът й се трансформирал в призрачен сън.
Започнали да й звънят с разнообразни оферти, а от организацията я питали по какъв начин да преведат парите. Също по този начин родителите й разбрали и ситуацията станало още по-критично.
Представители на въпросната организация отхвърлят да са тормозили момичето. Те признават, че страницата с търга към този момент е отстранена от уеб страницата, само че означават, че още на 20 януари момичето декларирало, че е заинтригувано от транзакцията.
"Ние въобще не смятахме, че това е смешка ". Тя не е молила да се анулира търга, само че истината е, че тя се тормози за родителите си ", отбелязали от там.
18-годишният модел с псевдоним Никол получила предложение от шестцифрена сума за първа интимна нощ след нейна обява, съпроводена и с нейна фотография.
По-рано момичето декларира, че счита да похарчи парите за учене в университет и да купи с тях дом на родителите си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР