Италианската сексбомба Наташа Чинели се изявява като спасителка на плажа

...
Италианската сексбомба Наташа Чинели се изявява като спасителка на плажа
Коментари Харесай

Бившата на Андрей Гълъбинов стана спасителка на плажа /снимки/

Италианската сексбомба Наташа Чинели се изявява като спасителка на плажа край Маями. Къдрокосата брюнетка стана известна у нас като гадже на някогашния футболен национал Андрей Гълъбинов. Двамата излизаха дълги години, преди да се разделят дефинитивно.
Наташа в този момент е по-щастлива от всеки път. Само преди дни тя се сгоди за модела Матео Алесандрони. Мускулягата й падна на колене на Бахамите, а тя одобри пръстена незабавно.
" Аз съм най-щастливият мъж на света, че те открих. Ти си най-хубавият другар, съвършената държанка, зрелищна и неповторима. Ти ще бъдеш специфична бъдеща брачна половинка и майка. Обичам те по метод, който е невероятно да се опише. Бих ти дал сърцето си, бих те правил щастлива всеки момент от живота ни ", написа трогателно годеникът й Матео. 
Чинели към този момент е напълно покрай най-голямата футболна звезда Лионел Меси, който играе в " Интер " (Маями). Италианката има брат футболист и е доста във вътрешността в познанията си в този спорт. Хубавицата снима провокативна фотосесия като спасителка. На фрагментите тя е със наследник бански и пъчи големи бомби край буйовете. Плажовете на Маями са едни от най-посещаваните в света. Лео и неговото семейство към момента не са забелязвани край атлантическото крайбрежие.  
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР