Италианската рок група Монескин, която спечели песенния конкурс Евровизия през

...
Италианската рок група Монескин, която спечели песенния конкурс Евровизия през
Коментари Харесай

„Монескин“ изключиха Русия от световното си турне

Италианската рок група " Монескин ", която завоюва песенния конкурс " Евровизия " през 2021 година, няма да посети Русия в границите на международното си турне поради събитията в Украйна, заяви ТАСС, като цитира обява на италианските рокери в обществената мрежа Instagram.

" Съкрушени сме поради украинския народ и показваме солидарността си. Заради решенията на властимащите, които засягат живота на толкоз доста почтени хора, ние няма да изнесем концерти в Русия на плануваните дати ", написа в формалния акаунт на групата в обществената мрежа.

На 25 февруари Европейският съюз за радио и телевизия реши, че Русия няма да взе участие в състезанието " Евровизия 2022 " в Торино, Италия, напомня организацията.

Известният италиански естраден артист Ал Бано, който не криеше любовта си към Русия и постоянно изнасяше концерти в страната, разгласи наскоро, че " повече няма да се върне в Русия " поради протичащото се в Украйна. Италианският тв канал " РАИ нюз 24 " заяви, че музикантът е настанил четирима украински бежанци в дома си в Пулия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР