Италианската прокуратура разследва смъртта на 26 нигерийски момичета, чиито тела

...
Италианската прокуратура разследва смъртта на 26 нигерийски момичета, чиито тела
Коментари Харесай

В Италия намериха телата на 26 изнасилени тийнейджърки

Италианската прокуратура проверява гибелта на 26 нигерийски девойки, чиито тела бяха открити до италианското крайбрежие, заяви Би Би Си.

Италианските сили за сигурност подозират, че младите дами са били изнасилени и убити при опит да преминат през Средиземно море. Петима мигранти са разпитани в град Салерно, намиращ се на западното крайбрежие на страната.

Повечето от откритите мъртви нигерийки са на възраст сред 14 и 18 години. Испанският боен транспортен съд „ Кантабрия “, патрулиращ в района, е разкрил лодката на бежанците и е докарал и живите, и мъртвите на брега.

Общо 375 души са оживели при прекосяването на Средиземно море от северната част на Африка. Повечето от тях са от Нигерия, Сенегал, Судан и Гана. Сред тях има 90 дами – осем от които бременни – както и 52 деца.

Трафикантите са взели близо $6000 от всеки един мигрант, с цел да го отведат до Италия. Страната е една от най-засегнатите от бежанската рецесия. Много от бежанците са се оплакали от принуждение, в това число полово такова, от страна на трафикантите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР