Италианската преса срина със земята „Интер“ за гръмкото и отпадане

...
Италианската преса срина със земята „Интер“ за гръмкото и отпадане
Коментари Харесай

Италианската преса: „Интер“ – пълни идиоти!

Италианската преса срина със земята „Интер“ за гръмкото и отпадане от Шампионската лига. Футболистите на Лучано Спалети направиха 1:1 с ПСВ (Айндховен) посред „Джузепе Меаца“. Интересно е, че гостите от Холандия не играеха за нищо. Камъчето, което обърна колата на „нерадзурите“, пристигна в края, когато стана ясно, че „Тотнъм“ е изравнил на „Барселона“ (1:1) посредством Лукас Моура. Това означаваше, че италианците трябваше наложително да бият ПСВ, само че това не се случи и ще продължат, само че в шампионата на Лига Европа.

„Пълни идиоти – гласеше заглавието от първа страница на спортния вестник на Ботуша „Газета дело Спорт“. – Холандски призрачен сън за отбора на Спалети“.

„Ще се забележим в четвъртък“, написа италианският всекидневник „Кориере каузи сера“, визирайки денят на срещите в Лига Европа.

Провалът раздруса Уанда Нара, брачна половинка на звездата на „нерадзурите“ Мауро Икарди. Половинката на футболиста бършеше сълзи в ложата на „Джозепе Меаца“.

„Бесен съм – съобщи Икарди, създател на попадението за „Интер“ против ПСВ. – Искахме да продължим в шампионата, само че не успяхме да отбележим втори гол.“

Футболистите в „ синьо-черно “ бяха сломени. Те се разплакаха още на терена, откакто стана ясно, че не те, а „ Тотнъм “ продължава напред с „ Барселона “.

„ Шпорите “ взеха точка от „ Камп Ноу “, която им се оказа задоволителна за класирането на елиминациите. Усман Дембеле бе прецизен за каталунците. Той бе санкциониран със 100 хиляди евро директно преди срещата за пропусната подготовка. С ремито пък „Барселона“ реализира връх. Тимът записа 29 домашен мача без загуба в Шампионската лига, като по този метод бе изравнено достижение на „Байерн“ (Мюнхен).

И още нещо любопитно – за първи път от декември 2006 година в мач против „Вердер“ (42,9%) насам „ Барселона “ има по-слаб индикатор от противника си при владеенето на топката в дуел от груповата фаза. Тимът от Испания записа 48,8% против 51,2% в срещата с „Тотнъм“.

Снимка: Instagram
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР