Италианската брегова охрана на Порто Торес направи медицинска евакуация на

...
Италианската брегова охрана на Порто Торес направи медицинска евакуация на
Коментари Харесай

Спасиха наш турист, получил инфаркт на круизен кораб край Италия

Италианската брегова защита на Порто Торес направи здравна евакуация на българин, получил начална фаза на инфаркт . 60-годишният ни съотечественик получил сърдечен удар, до момента в който е бил на кораба " Круиз Барселона ", заяви италианското издание " Алгуер ", представено от News.bg.

``
реклама

Спасителната интервенция е завършила в сряда сутринта. Тя е следена от оперативната зала на пристанищното ръководство на Порто Торес до момента в който корабът на Грималди плавал за Барселона. Поддържан е контакт и с бреговата защита на Рим.

Нашият съотечественик се е нуждаел от незабавна хоспитализация . Бреговата защита на Порто Торес е отклонила кораба до центъра на залива на Асинара, с цел да извърши прехвърлянето в спокойни води с патрулната лодка.

От брега пациентът е  превозен с кола за спешна помощ  в болница " Сасари ",фериботът е получил позволение за продължи плаването до пристанището на Барселона.

Командирът на " Круиз Барселона " благодарности на екипажа на патрулната лодка, защото тези интервенции изискват огромна морска експертиза.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР