Италианката София Годжа заяви, че все още и е трудно

...
Италианката София Годжа заяви, че все още и е трудно
Коментари Харесай

София Годжа: Трудно ми е да приема случилото се

Италианката София Годжа съобщи, че към момента и е мъчно да одобри мисълта, че би трябвало да пропусне домашното международното състезание по ски-алпийски дисциплини в Кортина д'Ампецо.

Годжа бе считана за безспорен любимец за златния орден в спускането, само че нелепа травма дни преди началото на шампионата ще и попречи да вземе присъединяване в него. Тя счупи костица в коляното си при несъстезателно втурване по време на уикенда в Гармиш-Партенкирхен (Германия) на 31 януари.

„ Всяка заран се събуждам с мисълта за международното и ми е мъчно да приема случилото се “, сподели Годжа, представена от Асошиейтед Прес.

Добрата вест за италианката е, че не се нуждае от интервенция, само че макар почналата рехабилитация е на практика невероятно да я забележим още веднъж по пистите преди края на сезона през идващия месец.

„ Би било знамение, в случай че мога да вземам участие в последните надпревари. Но всичко зависи от скенера. Така че нямам доверие това да се случи “, добави още 28-годишната Годжа.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР