IT-специалистите обясниха как е била осъществена атаката срещу профилите на

...
IT-специалистите обясниха как е била осъществена атаката срещу профилите на
Коментари Харесай

Христо Гаджев: Лицемерие е говоренето на предишните управляващи за подкрепа на Украйна и за евроатлантическа ориентация

IT-специалистите обясниха по какъв начин е била осъществена офанзивата против профилите на ГЕРБ в обществената мрежа. Тя е почнала, когато разкрихме връзките с съветски стопански ползи - за цените на газа, фактурите. Продължаваме да разкриваме сходни зависимости. Всеки ден от 1 януари до 30 юни България е плащала милиони месечно на Русия за петрол и газ. 70% от вноса от Русия е петрол и газ. Платили сме 1,8 млрд лева, а не внасяме съветски газ, съгласно предходните ръководещи. Това съобщи Христо Гаджев, претендент за депутат в 25-ти МИР-София от ГЕРБ-СДС.
 
Статистика демонстрира, че сме внасяли и сме го купували по-скъпо. Нефт и петрол артикули - внесли сме с 1, 6 млрд повече. Цени на нефт са по-високи за Брент, а ние приказваме за Урал. Тези артикули са под наказания, само че посредством дерогацията Василев ги блокира и по този начин България не съблюдава тези наказания. Защо забраняваме различен импорт на петрол като специалисти споделят, че можем да се оправим и с други типове петрол. Василев-аргументира че цените ще са по-евтини. Но явно това не е по този начин. На колонки бензина е безценен, добави Гаджев. 

Когато сложиш политическа защита, реализираш големи облаги. Заобикаляме глобите и излиза наяве, че съветският импорт се е нараснал. И финансираме съветската машина в Украйна. Статистиката е ясна - до момента с 5 милиарда Нали не внасяме съветски газ? Факт е, че държавно управление спря доставки, е по какъв начин сме внесли за 1,8 милиарда Защо сме внесли петрол хем повече, хем по-скъп, разяснява Христо Гаджев. 
 
Лицемерие е говоренето на предходните ръководещи за поддръжка на Украйна и за евроатлантическа ориентировка. Ние сме утроили недостига с Русия и финансираме войната на Путин. 

Заради тези разкрития е офанзивата на профилите на ГЕРБ в обществените мрежи, добави той. " Атаките са пристигнали от съветски профили, по тази причина се прави връзка с тематиката. Като демонстрираме по какъв начин Русия е печелила от България, нападат нас, а не Демократична България, акцентира кандидат-депутатът. 
 
На въпрос, че ГЕРБ е спряла да приказва за машините, Гаджев отговори, че е решено, че гласуването ще бъде единствено с машини и по тази причина от партията ще създадат всичко допустимо да наблюдават, че процесът е транспарантен. " Външни лица са правили сертификацията. Да напомним - десетки хиляди българи отиват да си вземат парите от пощата, тъй като не могат да си теглят от банкомат. Същите тези хора не могат да гласоподават и на машините ", изясни Гаджев.
 
В ГЕРБ знаем по какъв начин да се оправим с рецесиите - в акцията и с програмата, която сме изготвили с антикризисни ограничения се надяваме да спечелим доверието на хората, означи той.
 
Христо Гаджев съобщи още, че всяка политическа партия е капсулирана. " Политическа партия - кой желае да ръководи с тях? Демократична България и Българска социалистическа партия. Важното октомври е да има работещо и устойчиво държавно управление. Отговорно решение на всички. 
 
" Забавлявам се откровено на сътрудниците от някогашните ръководещи. Предишните две служебни държавни управления, когато чегъртаха ГЕРБ, бяха " ок ", а в този момент като освобождават техни партийни назначения са недоволни ", добави Гаджев.
 
Относно " Газпром " той повтори безапелационната позиция на ГЕРБ, че партията е за 100% диверсификация. " Трябва да имаме опция за импорт на газ от всички източници ", добави Христо Гаджев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР