Историята за покупката и връщането на автомобил Lada Vesta бе

...
Историята за покупката и връщането на автомобил Lada Vesta бе
Коментари Харесай

„Автомобилът е пълен брак!“ – купувачът на най-високия клас Lada Vesta NG Techno го върна една седмица след покупката

Историята за покупката и връщането на автомобил Lada Vesta бе оповестена от портала Lada.Online. Причината са недостатъци и неприятно качество.

В края на август авто запалянко от Стерлитамак купува от дилър нова Lada Vesta NG в топ конфигурацията Techno, само че автомобилът се оказва прекомерно проблематичен и на процедура цялостен брак.

„ В автомобила има доста недостатъци! Твърде доста неща дрънчат, чистачките увисват на първа скорост, мултимедията прекъсва, дисплеят на скоростомера прекъсва, клаксонът не работи при изправено състояние на кормилото, автомобилът от време на време не възпламенява от първия път. И това даже не са всички дефекти. Падащата чистачка и неработещият клаксон са рискови, можете да попаднете в злополука “.

Той споделя още, че автомобилът е влезнал в сервиза още на идващия ден след покупката и след няколко очевидно несполучливи опита за премахване на всички недостатъци е решил да върне автомобила (след една седмица). Автокъщата е признала дефектите и е възстановила цялостната цена на автомобила, което несъмнено, е похвално.

„ В моя случай формалният дилър постъпи умело, отговори на рекламацията в границите на открития от закона период, удовлетвори я и върна парите в цялостен размер “, добавя той.

Миналото лято се появи информация, че този създаден в Русия автомобил коства малко над 42 000 евро, колкото коства да речем Audi A5 Sportback в Германия

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР