Историята се развива в положителен аспект!Продължение има историята на Мечо, която

...
Историята се развива в положителен аспект!Продължение има историята на Мечо, която
Коментари Харесай

Мечо е жив и здрав! Вече излиза на разходки СНИМКА

Историята се развива в позитивен аспект!

Продължение има историята на Мечо, която трогна хиляди хора в обществените мрежи. За благополучие продължението е в позитивен аспект. Четирикракият любим към този момент се възвръща от ужасяващите контузии, с малко изпитание се изправя на крайници и даже излиза на къси разходки.

Грижите, които Мечо получава от организацията, работеща за решаването на казуса с бездомните кучета и котки, дават резултат, а животинчето евентуално се усеща доста добре в приюта за животни в Горни Богоров.

От организацията акцентират, че няма данни за обезчестяване.

" Разпространи се обаче и информация, която не дава отговор на истината, заради което желаеме да Ви уверим, че Мечо е жив и се възвръща, към този момент се изправя и излиза за къси разходки ", пишат те.

Да напомним, че Софийската районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 37-годишния мъж, показал особена свирепост към Мечо. Установено е, че действието е извършено от 23:45 ч. на 23 октомври до 2:42 ч. на 24 октомври в столичния квартал " Карпузица ". Захари Шулев е работил с особена свирепост, допълват от прокуратурата. Той е арестуван за период до 72 часа. Образувано е досъдебно произвеждане. 

Припомнете си историята на Мечо, която трогна мнозина:

" София. 12 без 15 през нощта. Човек излиза от вкъщи си и примамва с храна бездомно куче. Кучето подтичква след него, щастливо размахало опашка. Четири часа по-късно, същият човек се появява. Носи кучето на ръце и го захвърля край пътя. Кучето не помръдва. Вече не тича, тъй като има счупени кости и голям брой порезни рани. Не маха с опашка, тъй като изпитва неистова болежка. Там го намират сутринта съседи. Кучето е Мечо. "  

" Десетина годишно момче, обичливо и доброжелателно. Сега Мечо е при нас. Направихме малко следствие. Издирихме и изгледахме видео записите от околни охранителни камери. Не бяхме подготвени за това, което видяхме. Задавахме въпроси и получихме ужасяващи отговори. Свидетели описват, че това принуждение продължава от години. Че са чували писъците на безчет кучета и котки, че са намирали осакатените им трупове. Че са търсили подпомагане от полицията, само че не са го получили... "

Днес от приюта за животни в Горни Богоров споделиха тази фотография на Мечо:



Photo credit: Lemonade Create

Загрижени за Мечо незабавно се включиха с коментар под обявата. Те са щастливи, че кучето е добре и се надяват насилникът да си получи заслуженото.

" Милото момче, нека в този момент си откри и прелестен дом с доста любов и щастливи дни! Благодаря ви хора, че ви има и се грижите за всички изстрадали душички! ", написа Ваня Георгиева.

" Бравооо!!! Мечо, ти си едно мощно богатство бързо да се оправиш! ", разяснява Христина Момчилова.

" Сега значимо е този нарушител да бъде наказан дейно, а Мечо да се възвърне изцяло и да не попадне още веднъж на улицата! ", гласи коментар на Макрина.

Ние също се надяваме Мечо да открие любящи стопани и да не помни за всички болки и премеждия.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР