Историята се повтаря, защото само преди две години, когато г-жа

...
Историята се повтаря, защото само преди две години, когато г-жа
Коментари Харесай

Борисов: Главчев не биваше да си изпуска нервите, БСП да...

Историята се повтаря, тъй като единствено преди две години, когато госпожа Нинова и Българска социалистическа партия бяха мандатоносител, ГЕРБ излезе от Народното събрание. Тогава пристигна Мартин Шулц и ми сподели: „ Бойко, няма нищо по- неприятно от политиката на празния стол. Ние като социалисти считаме, че е редно да се върнеш в Народното събрание, тъй като сте прогнозируема, европейска партия, член на ЕНП и това не е вярно “. Това беше един петък и в сряда върнах партията в Народното събрание. Това, което те вършат, ние го правехме преди две години. Разбира се, не е прелестно, тъй като се употребяват всевъзможни похвати да се основава напрежение “. Така министър председателят Бойко Борисов разяснява абсурда в Народното събрание и напускането на социалистите. Той добави, че се леят обиди и най-грозни изявления. Министър-председателят инспектира ремонта на източната дъга на Софийския околовръстен път.

„ И по тази причина и не отидох. Защото трябваше отново да дублирам, че проф. Христов споделил каквото споделил, с цел да не го повтаря. Те да припомнят друго и това не е продуктивно. Показваме какво вършим, има толкоз прогрес в България, който всички регистрират и в защитата на външните граници, и във всяко едно отношение. Мнението ми е, че макар провокациите, ръководителят на Народното събрание Димитър Главчев не трябваше да си изпуска нервите и той. Аз по тази причина заобикалям да вървя, тъй като човек би трябвало да има здрави нерви, с цел да издържи на такива обиди.”, добави Борисов.

Той се възмути на коментара на Нинова, че отчетът на Европейска комисия е пестник за ръководещите. " Какъв пестник, от май насам нещата вървят. Вижте им изрече, терминологията. Ясно е, че не желаят мощно председателство, ясни са желанията им ", съобщи Борисов по адрес на Българска социалистическа партия. " Докладът на Европейска комисия е справедлив. На диалога с вицепремиера Тимерманс преди няколко дни в Брюксел той регистрира, че от май месец насам има прогрес. Ще си поемем всичко, което имаме като ангажимент. Няколко задания имаме в Народното събрание, които също до края на годината ще станат. Не се шуми доста, само че отново изпреварваме Румъния - по този начин, както беше през 2012 година и аз съм уверен, че 2018 година в края ще сме направили всичко, което Европейска комисия твърди ", съобщи министър председателят.

" Оптимист съм. Разбира се ние си знаем, че не сме идеални. Ние си знаем, че имаме да доправим още неща, само че институциитеса задоволително уверени и в Брюксел са сигурни, че ще се оправим. Затова виждате в техническите параметри има ясно казано какво би трябвало да се довърши, само че няма нови рекомендации. Мисля, че политическата оценка е задоволително добра, с цел да сме оптимисти и да ни окуражи да работим по-добре ", сподели още Бойко Борисов.

Министър ръководителят разяснява и думите на президента Румен Радев, който съобщи, че ще има триумфи в правосъдната система, когато политиците стартират да се регистрират пред жителите, а не пред Брюксел. Бойко Борисов съобщи, че еднообразно значимо е отчитането и пред хората, и пред Европейска комисия. " Какво става - Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Ако мине вотът, отново ще са дружно ", съобщи още Борисов. " Похарчихме 50 милиона държавна пара за изборите. И в този момент... Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. Това беше напълно скоро и помним какво се случи и какъв брой обратно ни върнаха. Ние предлагаме мир. Съобразяваме се с това, което желаят. Или да променим политиката? Да вършим избори на 6 месеца ", добави той.
" Повдигайте обвинявания, дано всеки носи отговорност. Сегашните покупко-продажби, които са в отминалост и всеки сигнал импортиран от Българска социалистическа партия се ревизира. Не ви отива да ни давате оценка, има кой да ни я даде. Винаги сме били демократични и сме били упреквани, че при отрицание от обществото даваме оставка и отиваме на избори. Хората ни избират. Аз почитам гласоподавателите и на Българска социалистическа партия, и на Движение за права и свободи, и на всички останали. Българска социалистическа партия би трябвало да се върнат в Народното събрание ", отсече Бойко Борисов.

" Отпуснахме коледни надбавки за пенсионерите и тематиката утихна. Предложихме отминалостта да отпадне и това не е в приватизационните покупко-продажби, тъй като не е ориентирано нито против компаниите, нито против хората, а против длъжностните лица, против които прокуратурата не може да продължи да работи, тъй като е изтекла отминалостта по дадената приватизационна договорка. Не виждам никаква устременост против никого в тази посока. Някой се припозна, че това надали не е против него и почна да подмята „ но Цветелина Бориславова “. Проверявайте всички. Неслучайно през вчерашния ден приехме на господин Вигенин предложенията. Аз не съм духовник, през живота ми съм имал дами. Трябва ли всяка жена, която е предходна през моя живот, по-късно да я веят като флаг и да изясняват, че би трябвало да я ревизират “, попита Борисов и прикани да ревизират колкото желаят.
„ Това е било преди 6-7-8-9 години и аз дори се тормозя за някои свои съученички, тъй като се знае, че тогава сме били близки. Не ги знам и къде са в този момент, само че започвам да се тормозя. Ако почнем да вървим кой с кого е бил и да му ревизираме живота сега, звучи… “, добави той и посочи, че това не работи добре.
тагове Бойко Борисов скандал Българска социалистическа партия Главчев жена
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР