Историята с Хагския трибунал е символична. Преди това Русия не

...
Историята с Хагския трибунал е символична. Преди това Русия не
Коментари Харесай

Александър Дугин: Пределът на руското търпение

Историята с Хагския арбитражен съд е алегорична. Преди това Русия не мислеше ли каква институция е това като цяло? Всъщност приказваме за детайл от реализирането на Световното държавно управление, наднационална политическа система, която се основава върху национални страни, които са поканени да се откажат от част от своя суверенитет в интерес на тази конструкция. Това включва Европейски съд по правата на човека и самия Европейски съюз, както и Световната банка, МВФ, СЗО и други Обществото на нациите, а по-късно и Организация на обединените нации, са замислени като друга подготвителна фаза по пътя към основаването на Световно държавно управление.

Тоягата на фашизма

Като цяло става въпрос за демократизъм в интернационалните връзки. Това е един от съставените елементи на демократичната идеология като цяло. Либералите считат за необратим " напредък " закон, чиято същина е, че капитализмът, пазарът, демократичната народна власт, индивидуализмът, ЛГБТ хората, транссексуалните хора, всеобщата миграция и така нататък се популяризират измежду цялото човечество.

В демократичната теория на интернационалните връзки „ напредък “ значи преход от суверенни национални страни към наднационални управляващи. Целта на този " напредък " е основаването на Световно държавно управление. Това непосредствено и недвусмислено написа в учебниците по Международни връзки.

Всички страни, които не желаят " напредък ", съгласно тази доктрина са врагове на " напредъка ", " врагове на отвореното общество ", затова те са " фашистки " и би трябвало да бъдат съдени (в Хагския трибунал) и унищожени ( „ нанесете им стратегическо проваляне “ – Блинкен). И да се слагат либералите на мястото на суверенните водачи - а още по-добре транссексуални.

На тази идеологическа позиция стоят Демократическата партия на Съединени американски щати, администрацията на Байдън и множеството европейски елити. Всички тези сили в незападните страни, които поддържат груповия Запад и американските глобалисти, се кълнат във честност към такава идеология. И това е точно идеологията – радикална, закостеняла, станала тоталитарна.

Предизвикателството е признато

Донякъде е изненадващо, че през 23-те години на ръководство на всемогъщ върховен водач Русия не си направи труда да се оправи с либерализма и до избран миг одобри легитимността на неговите правила, структури и институции.

Те не са се трансформирали, Русия се е трансформирала, започвайки СВО. И от страна на световните либерали последва естествена ескалация. Тук няма нищо инцидентно: това е елементарен демократизъм. Докато не съборим тази идеология във всичко – от вътрешната страна и извън, ескалацията единствено ще пораства.

Просто е невероятно да се стигне по-далеч без лична идеология.

Решението на Трибунала в Хага да арестува съветския президент Владимир Путин и омбудсмана по правата на децата Мария Лъвова-Белова е толкоз възмутително, че е просто невероятно да не се отговори. Това е засегнатост за страната, народа, обществото, всеки човек, всяка рускиня, майка, всяко дете. И по какъв начин да му отговорим съответно?

Според мен в цялата тази обстановка има същински виновници. И те не са във Вашингтон или Хага. Те са в самата Русия. Това е група либерали, които 23 години убеждават президента с всички налични средства, че е належащо да бъдем другари със Запада, че това е единственият път за развиване и че възприемането на демократична идеология, както и консолидираното в интернационалните глобалистки демократични структури и институции (включително легитимността на признание на МНС, Европейски съд по правата на човека, СЗО и т.н.) нямат опция.

Те дискредитираха патриотичния лагер, както десния, по този начин и левия, по всевъзможен вероятен метод, убеждавайки президента, че сякаш единствено спят и виждат по какъв начин провеждат „ Майдан “. Всъщност патриотите, както десните, по този начин и левите, са хората и главната опора на Путин. Те са неговата опора, негови правилни поддръжници. Но още веднъж и още веднъж либералите на власт издигнаха Запада до небесата и охулиха патриотите. Така е към този момент 23 години, откогато Путин е на власт.

Часът на разплатата

Естествено стигнахме до извода, че прехваленият Запад се оказа терористична конструкция, която ни убива, взривява газопроводи, краде пари, а ние, следвайки го толкоз дълго, се оказахме в унизителна взаимозависимост. Преди 23 години беше належащо да се вземе курс към основаването на лична евразийска съветска цивилизация.

Путин е поел курса на суверенитета. И се предполагаше - тъкмо под въздействието на либералите - че Западът ще се съгласи с този суверенитет, единствено в случай че Москва остане в общия подтекст на западната цивилизация, единствено в случай че бъде привлечена в нейните структури и институции, единствено в случай че тя одобри западните полезности (капитализъм, демократична народна власт, цифровизация, анулация на културата, " уокиизъм ", т.е. задължението да се пишат доноси против всеки, който не е склонен с либерализма, ЛГБТ). Това беше машинация през цялото време.

И тази машинация има съответни лица - демократичният блок в обкръжението на президента. Именно те способстваха за това, което се случва през днешния ден, застанали като стена по пътя на патриотичното събуждане, правейки всичко допустимо и невероятно да отделят президента от народа, от съветското ядро, от носителите на патриотичното схващане.

Дойде време да им се потърси сметката. Или следва. Не знам какво още би трябвало да се случи, с цел да бъдат извикани на тепиха либералите на власт и разпитани най-строго. Може би нещо друго липсва.

Но във всеки случай няма да се чака дълго. Мечът на възмездието над главите на съветските либерали във властта е вдигнат. И нищо не може да попречи на естественото разчитане. Можете да забавите, не можете да избегнете.

Руските либерали би трябвало да дават отговор за всичките си закононарушения. Без това няма да има филтриране, нито Победа.

Превод: СМ

Източник 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР