Историята около осиновяването на Наталия Грейс предизвика вълна от коментари

...
Историята около осиновяването на Наталия Грейс предизвика вълна от коментари
Коментари Харесай

Те осиновиха уж малко момиченце, а се оказа, че е 22-годишна жена: Какво се случва днес с дъщерята, която искаше да убие родителите си

Историята към осиновяването на Наталия Грейс провокира вълна от мнения в света на обществените мрежи, както и доста въпроси към възрастта ѝ и нейното психическо положение, написа вести.бг.
След като бе оповестен казусът с нейното осиновяване и желанието да убие родителите си, в общественото пространство излязоха още някои линии, свързани със ориста на момичето. По информация на международните медии в документите на Грейс е било ясно записано, че тя е родена на 4 септември 2003 година и че страда от костно заболяване.
През 2011 година – година откакто я осиновяват от сиропиталище във Флорида, семейство Барнет открива след проучване на костите ѝ, че тя е на 14, а не на 7 година

Година по-късно следва нова експертиза, която пък демонстрира, че Грейс е на 11 години.
Така се стига до приемането ѝ в психиатрично заведение, откакто тя стартира да заплашва родителите си с ликвидиране. Именно там докторът, който се заема с лекуването ѝ, афишира, че “малкото момиченце “ в действителност е 22-годишна жена, а заради ниските равнища на продукция на хипофизния соматотропен хормон я диагностицира с нанизъм – закъснение в растежа.
След преживения смут семейство Барнет взимат решението да се разделят. Според мъжа двамата са били предумишлено излъгани още при осиновяването, до момента в който съгласно някогашната му брачна половинка през цялото това време са отглеждали “психопат “ в дома им.

Какво се случва през днешния ден с Наталия Грейс? Днес момичето живее с новото си приемно семейство – надалеч от предходния си дом в Индиана и разведеното към този момент семейство Барнет.
Припомняме цялата история:
Кристин Барнет и брачният партньор ѝ Майкъл Барнет минават през същински призрачен сън в мига, в който вземат решение да си осиновят дете от сиропиталище във Флорида през 2010 година
За задачата двойката стопира избора си върху 10-годишната Наталия Грейс, която по генезис била украинка. Всичко върви обикновено до 2012 година, когато родителите ненадейно схващат, че 12-годишната им дъщеричка страда от хипофизарен нанизъм (изоставане на растежа). Така след поредност от проучвания е открито, че 12-годишната Наталия в действителност е на 22 години.

Съпрузите отпътуват за Канада, като изоставят жилището в Съединени американски щати, в който са живеели чартърен. В него оставят и осиновената им щерка.
Когато по-късно полицията е известена, че в продължение на няколко месеца фамилията е спряло да заплаща наем и отива на адреса, намира там единствено Наталия, която им декларира, че е на 9 години и родителите ѝ са я изоставили. По случая незабавно бива формирано дело.
,,Избягахме, тъй като тя нееднократно ни е заплашвала с ликвидиране. Казваше ни в прав текст, че желае да ни убие, да ни увие в одеяло и да ни зарови в някой двор. Имаше нощи, в които съм се будила и съм я виждал да стои в средата на коридора и да ни гледа.

Наложи се да скрием всички типове остри предмети, които имахме по това време, само че все пак мъчно заспивахме “, споделя Кристин Барнет в изявление за “Дейли мейл “.
,,Дори един ден я бях видяла по какъв начин ми сипва някакъв прахуляк в кафето, при което я попитах какво прави, а тя най-невъзмутимо ми отвърна, че желае да ме токсини. Медиите и обществото ме изкараха най-лошата майка на света, само че те не знаят защо малко страшилище ставаше дума “, добавя Барнет.
Въпреки че двойката дава безспорни доказателства, че момичето в действителност е с 10 години по-голямо от това, което се вижда, съдът на щата Индиана освобождава на 19 септември т.г. Кристин Барнет след парична гаранция в размер на 5500 $.
Майкъл Барнет е освободен също, само че без да заплаща парична гаранция.
През 2016 година двойката ненадейно взима решението да се реалокира в Канада при биологичните им деца. Причината е, че стартират да се опасяват за живота си, откакто Наталия неведнъж ги предупреждавала, че ще ги убие.
Инфо: Брадва

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР