>Историята на Рамбо стана хит в социалните мрежи. Burgas24.bg ви

...
>Историята на Рамбо стана хит в социалните мрежи. Burgas24.bg ви
Коментари Харесай

Значи можело! Докато едни чакат помощи, бият лекари и полицаи, други ни убеждават, че интеграцията не е мит

>
Историята на Рамбо стана шлагер в обществените мрежи. Burgas24.bg ви я показва без редакторска интервенция. Преценката - оставяме на Вас!
Провокирани от всекидневните цигански нападения и нападателни похищения,всички заклеймихме целокупния ромски етнос и дамгосахме цялата тази обществена каста под един знаменател.
И в действителност,последните дейности на ромското общество,сериозно подкопава устоите на българската приемливост. Първичните им дейности и прояви на нечовечен цинизъм инспирира съответната реакция у хората. Стигна се и до там,будни българи да проявят извънредно шовинистки прояви с лозунги от рода на,,разстрел,,,циганите на сапун " и други.....донякъде изцяло основателни!
Но даже и в купчината сбирщина, отказваща по всякакъв начин да се интегрира, даже и в десетките, стотици, хиляди (надявам се % да не е по-голям) роми неприемащи публично политическите, обществени и морални правила на обществото - ЧУДОТО съдебна експертиза СЛУЧИ.
Прецедентът на циганското предпочитание за интеграция е реалност!
КОЙ не познава момчето от фотографията?
КОЙ не е виждал това крепко цигане?
НА КОЙ още не е работил, този дръзвам да нарека същински българин!?!
Всяка заран,този ромски лъв стои и чака на градинките против джамията, някой да го наеме на работа. Не се опасява от провокациите на хамалската ангажираност и като една неуморна машина, изцяло оправдава избора му.
Водил съм десетки пъти диалози с него и всякога стартират по еднакъв начин-БАТКА, ИМАШ ЛИ РАБОТА ЗА МЕН?
Всеки следобяд, след непосилен труд, мускулестото цигане е във фитнес залата и тренира, а когато ме срещне заран на плаца, беседите ни минават в препоръки за хранене и бодибилдинг тактики.
Мотивацията му за работа е голяма,а забележителните му лингвистични качества, изцяло напълно заслужават имиджа,който му строя. И тук суперлативите за този цигански образец няма да свършат, тъй като съм респектиран от нещо, с което персонално аз немога да се похваля:
Ромският Аполон не е осъждан, не е следствен и не е прекрачвал прага на районното полицейско ръководство. За него сходен жанр на дейности са нетипични и неприемливи!
Граждани, дано не оставяме безучастни към един заслужен за подражателство човек!
Нека не гледаме индиферентно на едно същинско предпочитание за интеграция от младия ром, решил да се еманципира от порочните практики на неговия етнос! Нека по този метод подтикваме персоналният му избор да бъде пълностоен български жител!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР