Историята на двама милионери без милиони от Национална лотария разказаха

...
Историята на двама милионери без милиони от Национална лотария разказаха
Коментари Харесай

Двама „милионери“ от билетчета: Получили сме само първоначални пари, сметките са запорирани

Историята на двама милионери без милиони от Национална лотария описаха самите те по БТВ. Екатерина Димитрова от Бургас купила печелившия ваучър на 8 ноември 2019 година Купила билет от магазин. Пътувала дни по-късно до София. Приели я в офис, подписала контракт, съгласно който облагата ще се изплаща за 20 години, като единствено първата вноска е 200 000 лева

Обяснили й, че имало специфичен фонд, в който стояли облагите. Когато си поискала извоюваната сума напълно, й обяснили, че това е неразрешено от комисията по хазарта и закона и не зависи от тях. Получила 200 000 и първата вноска от 40 000 лева и нищо повече. По телефона и било обяснено, че сметките са запорирани.

Вторият пострадал, Димитър Миярев спечелил своя милион през 2018 година До момента е взел 240 000 лева В студиото той зададе въпрос по какъв начин комисията по хазарта позволява на уредници с 10-годишен лиценз да подписват контракти за погашение на облаги за 20-годишен период.

Двамата разкрили още 20 индивида като тях и търсят още такива. Декларираха, че са действителни, а не измислени хора, заканиха се да си търсят правата и приканиха всеки с сходна история да ги потърси.

Инфо: трафикнюз


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР