Историята на 40-годишната Никола от Хорнчърч, Великобритания, започва много обещаващо.

...
Историята на 40-годишната Никола от Хорнчърч, Великобритания, започва много обещаващо.
Коментари Харесай

40-годишна булка се успа в най-важния ден от живота си и ...

Историята на 40-годишната Никола от Хорнчърч, Англия, стартира доста обещаващо. Тя се среща с мъжа на живота си Дарън Фърн през 2014 година, а пет седмици по-късно той й направил предложение за брак. Младата жена почувствала, че към момента не е подготвена да сътвори семейство, само че това не отчаяло приятеля й. През 2015 година, точно на Свети Валентин, Фърн направил втори опит да направи Никола своя законна брачна половинка и този път чува заветното „ Да”, написа The Sun.



„ Любовта ни завъртя главата, той изглеждаше съвършен, всичко изглеждаше безупречно. Започнахме да планираме сватбата още на идващия ден”, споделя тя.



Никола и Дарън възнамерявали грандиозното събитие в продължение на 17 месеца. На помощ на бъдещата младоженка се притекли и трите й деца – 20-годишният Александър, 8-годишната Изабела и 7-годишният Макс.



Сватбената гала трябвало да се организира през юли 2016 година. Ден преди огромния ден Никола и Дарън вършат подготовка на цялото празненство. Тогава нито той, нито тя предполагали, че на идващия ден ще би трябвало да се откажат от проектите си.

Кашата почнала в ранното утро, откакто Никол не запомнила да си настройки алармата, която трябвало да я разсъни за фризьора. Гримьорът също закъснявал, а щерка й не запомнила булчинската рокля в таксито. Всичко това разстроило невестата Тя изцяло не запомнила за времето, както и за булчинския си букет. А по това време в църквата в графство Есекс младоженецът и близо 80 души посетители с неспокойствие чакали появяването й.

„ Със сълзи на очи набрах Дарън и му обясних обстановката. Той ме помоли да дойда във типа, в който съм в момента”, споделя още 40-годишната жена.

Тя изпаднала в още по-голяма нервност и преди да се качи в остарелия си „ Форд”, изгубила още 30 минути в утешение. Сватбеният марш трябвало да прозвучи преди час, само че на входа на църквата тя срещнала диджея, нает за събитието, който побързал да си изиска хонорара за „ изгубеното време”. Именно това се оказала последната капка за Никола, тя паднала на стълбите пред църквата и избухнала в сълзи.

„ Дарън не ми вдигаше телефона, просто легна да спи. След това още веднъж се събрахме за известно време, само че разочарованието тежеше и на двама ни и се разделихме. Въпреки това не спирам да се надявам, че той още веднъж ще се върне в живота ми”, споделя още англичанката.

„ За всичко съм отговорна аз. Чувствам, че изгубих безусловно всичко, с изключение на изхарчените 12 000 паунда за сватбата”, споделя още Никола.


Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР