Историята и имената ги поставихме в основата, с която започнахме

...
Историята и имената ги поставихме в основата, с която започнахме
Коментари Харесай

Заев: Чухме завета на Гоце Делчев и Македония и България са си подадоха ръце

Историята и имената ги поставихме в основата, с която започнахме да градим европейското и евроатлантическото бъдеще. Това сподели министър председателят на Македония Зоран Заев по време на церемонията по отбелязването на 114-ата годишнина от експлоадирането на Илинденско-Преображенското въстание в Скопие, написа " Стандарт нюз ".
" Има ярко бъдеще за нашата Република Македония и има бъдеще за всеки в нашата хубавата земя. Историята и имената ги поставихме в основата, с която започнахме да градим европейското и евроатлантическото бъдеще на Република Македония, което води до първокласен живот ", акцентира Заев. По думите му е чут заветът на Гоце Делчев и Македония и България са си подали ръце и основали път за развиване. Именно за развиването са нужни непринудено подадени ръце на жители и нации, които се поддържат работят дружно.

„ Нашата цел е участието в Европейски Съюз и НАТО. Вярвам, че Македония прави нужното. Подадохме ръка и отвън границата на Македония и има отговор – подадена ръка. Ние сме дружно със съседите и приятелите си, формалните представители на Р България ", разяснява Заев. „ Премиерът Бойко Борисов, държавното управление и Народното събрание на България демонстрират същинска отговорност към общите ни цели, по тази причина през днешния ден дружно насочваме посланието. Регионът е квалифициран да води политики на зрялост, мъдрост и посветеност на жителите си. Регионът се отнася европейски и заслужава да придобие правото да се развива в евроатлантическото семейство ", добави той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР