Историята е изпълнена с безброй примери за зли хора, които

...
Историята е изпълнена с безброй примери за зли хора, които
Коментари Харесай

Те са най-злите владетели от Средновековието!

Историята е изпълнена с безчет образци за зли хора, които правят ужасяващи каузи през целия си живот. Винаги е имало и ще продължава да има такива персони, които заради лакомия, упоритост и неимоверна завист ще правят потресаващи дейности с концепцията за лично облагодетелстване. Знаем ги от учебниците по история, а и слушаме за тях по малкия екран през днешния ден.

През Средновековието обаче, интервал, прочут със своята грубост, сходните персони са стигали със жестокостта си до такива крайности, че всичките им останали каузи са безусловно заличени и до нас са достигнали само с помощта на зверствата, които са направили.

Всеки знае за зверствата на Чингис хан, който, до момента в който осъществявал фантазията си да покори света, предизвиква опустошения, които не можели да се заличат до 20 век или седемстотин години.

Воините му избили повече от 5% от международното население и до през днешния ден името му буди ненавист в някои страни по света. Монголският император, считан от мнозина за най-злия държател, има своите съперници за тази купа, които изобщо не му отстъпват. Вижте в идната изложба кои са те.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР