История за гайки, хора, но и добрина на пътя сподели

...
История за гайки, хора, но и добрина на пътя сподели
Коментари Харесай

Български шофьор на камион не изостави нашенец в чужбина СНИМКИ

История за гайки, хора, само че и доброта на пътя показа моторист. Деян Петков  се прибирал от събор и пътувал в Германия. Мъжът бил на автомагистралата, когато незабелязано изгубил гайките за регистрационния номер на мотора си. Дребна бъркотия, която обаче можела да докара до съществени проблеми - при загубата на табелата в чужбина. Мъжът спрял на паркинг, с цел да откри решение на казуса, когато обстановката се наредила, сякаш сама. Той видял камион, който бил с български, великотърновски номера. Деян съумял да притегли вниманието на водача на машината, който без да се поколебае намерил решение на казуса със изгубените гайки. Ники - както се казвал нашия съотечественик, свалил гайки от личната си машина, с цел да помогне.

  " Закрепих ме табелата и продължихме за у дома! ", споделя Петков. Той остава впечатлен от получената помощ и взема решение да показа за случката, която демонстрира, че положително има, в обществената мрежа Фейсбук. Вижте цялата история, споделена без редакция от Деян Петков:   " Здравейте, сътрудници! Искам да благодаря на сътрудника Николай от Велико Търново! Днес на немския аутобан, до момента в който се пребирах от мотосъбор,се развиха гайките на регистрационния номер и до момента в който съумея да спра, ги изгубих и двете.

 Погледнах на паркинга и тъкмо до нас камион - великотърновска регистрация. Веднага се провикнах " Нашияяяя, братле ".  Момчето незабавно скочи, разсъниха го... Викам, гайка М8 да ти се намира? Веднага, браточка, разви от " Булсатком " антената и ми услужи! Закрепих ме табелата и продължихме за у дома!Ники, да си жив и здрав, братле. Безаварийна промяна и доходна! И на всички сътрудници, които са надалеч от вкъщи! "  

 
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР