История с жена в безпомощно състояние беляза деня на продавач-консултанта

...
История с жена в безпомощно състояние беляза деня на продавач-консултанта
Коментари Харесай

АБСУРДНО: Жена с кръвоизливи стоя 6 часа на студа в очакване на помощ, медиците си тръгнали

История с жена в безпомощно положение беляза деня на продавач-консултанта Десислава Любомирова, която работи в магазин, намиращ се на столичната улица „ Г. С. Раковски “. Отивайки на работа, я заварва пред вратата. Любомирова разказва пред „ Телеграф “, че дамата, която съгласно нея е клошарка, е дишала тежко и е била трудноподвижна.

„ Линейката пристигна след половин час и повече. Погледнаха я и без да я прегледат, си потеглиха “, споделя възмутено тя и прибавя, че й споделили, че дамата е пила и не е за тях.
След това позвъняла на полицията, само че до момента в който чака екипа, различен човек стопира инцидентно преминаващи служители на реда. След снемането на самоличността й униформените викат също Бърза помощ, която идва на адреса и я откарва в болница.

Десислава Любомирова прецизира, че дамата има персонална карта, тя е 67-и набор и от служител на реда е схванала, че е с инсулт и кръвоизливи. От съседи научава, че дамата лежи пред вратата й от 06:30, а е откарана към лечебно заведение едвам след 12 часа на обяд.

Медията потърси Бърза помощ, откъдето потвърдиха за случая. Оттам обясниха, че дамата е настанена в „ Пирогов “ и диагнозата за инсулт не се удостоверява. От думите им излиза наяве, че дамата страда от алкохолна невропатия и по тази причина е в това положение. В съответния случай тя не е била пияна. Става ясно, че преди два дни незабавен екип още веднъж се е отзовал на сигнал за нея, само че на ул. „ Екзарх Йосиф “ и докторът от в началото отзовалия се екип е разпознал дамата и по тази причина не я е прегледал на място.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР