Историкът проф. Божидар Димитров се похвали, че в редиците на

...
Историкът проф. Божидар Димитров се похвали, че в редиците на
Коментари Харесай

Братя Пулеви се присъединиха към движението на Божидар Димитров

Историкът проф. Божидар Димитров се похвали, че в редиците на неговото придвижване „ Боянски клуб “ са се включили Кубрат и Тервел Пулеви, партията на Костадин Костадинов и Българска земеделска партия. Професорът разяснява още и контракта за добросъседство сред България и Македония, който беше утвърден през вчерашния ден в Скопие. Според него България не може да отвори пътя на съседите ни към Европа.

„ Докато Гърция не се съгласи с името, което ще носи Македония. В един миг имаше вяра, че ще склонят на „ Нова Македония “, защото реагираха доста партии, които щяха да употребяват обстановката да смъкват Ципрас, той предложи референдум. Според мен 90% от гърците ще гласоподават срещу всичко, което се включва „ Македония “ – горна, долна, междинна – няма значение “, съобщи Димитров пред BiT.

Според Божидар Димитров има голяма смяна в отношението на македонците към българите. „ През 90-те не можех да намеря един човек да каже, че е българин. Сега нещата се трансформират, като се разхождам там, те ме познават, гледат българска телевизия “, сподели Димитров.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР