Историк даде нов живот на слуховете, че дядото на Адолф

...
Историк даде нов живот на слуховете, че дядото на Адолф
Коментари Харесай

Историк с нова сензационна версия за Адолф Хитлер

Историк даде нов живот на слуховете, че дядото на Адолф Хитлер е бил с еврейско родословие, оповестява в. " Сън ", представен от Блиц.

Д-р Ленард Сакс твърди, че е разкрил нови доказателства, които удостоверяват теорията, че фюрерът не е бил от „ чистата раса ”, както е твърдял.

Твърденията за хипотетичното еврейско родословие на Хитлер за първи път бяха изказани от неговия персонален юрист Ханс Франк. Вярва се, че през 1930-та година Франк е разкрил доказателства за това, че дядо му е живял в същия дом, където баба му е работила и е заченала след блудничество.

Твърденията му бяха оповестени седем години след гибелта му, когато той е бил екзекутиран за военни закононарушения след Нюрнбергския развой през 1946-та. След това мнозина отхвърлиха доказателствата на Франк като измислени.

Германският публицист Николаус декор Прерадович даже твърди, че е потвърдил по какъв начин в Грац, Австрия не е имало никакви евреи през 1836-та, когато бабата на Хитлер, Мария Ана Шиклгрубер забременява.

Обаче историкът Ленард Сакс разравя архивите на Австрия от 18 век години и открива, че в действителност е имало добре одобрена общественост от евреи в Грац още преди 1850 година. Той потвърждава още, че Прерадович бил ревнив нацист, който се почувствал афектиран от обстоятелството, че някой допуска, че Хитлер е имал еврейска жила.

" Винаги съм си мислил това – нео-нацистите се усещат афектирани, че Хитлер е имал дядо евреин, тъй като ненавиждат евреите. А евреите също се усещат афектирани, че фюрерът е имал дядо евреин, тъй като ненавиждат Хитлер “, изяснява лекар Сакс.

" Но в този момент към този момент е минало задоволително време от рухването на Третия Райх, с цел да се запитаме не какво е обидно и какво не е, а какво значи това за възприемането ни на Адолф Хитлер и Холокоста “, написа той в „ Джърнъл оф Еуропеан Стъдис ”.

Бабата на Хитлер, Мария Анна Шиклгрубер, която родила татко му Алоис, била елементарна работничка, която живяла в безпаричен селски регион в Австрия. Не се знае доста за живота й преди да навърши 42 години. Тогава ражда бащата на Хитлер към момента неомъжена.

Мария Анна по този начин и не разкрива кой е бащата на Алоис. В акта си за раждане той е записан като „ неразбираем “. След това се дами за Йохан Георг Хидлер, който припознава момчето и се приема за формалния татко на дядото на фюрера Третия райх.

Едва когато враговете на Хитлер се усъмнили в кръвната му линия, предишното на майка му изплувало нескрито. Опозицията не пропущала да спомене, че дядото на фюрера бил евреин, с цел да нервира нацистите, за които „ чистата кръв “ била толкоз значима.

През 1931 година самият Хитлер поръчал на Секретен сътрудник да проверява слуха, който бил плъзнал. А по-късно поръчва Рудолф Коппенщайнер да разгласява в детайли родословие на потеклото му през 1937 година, което да демонстрира, че всичките му предшественици са австрийци и германци.

Но откакто Йохан Георг Хидлер признава Алоис за собствен наследник, името му е записано в документа за раждане на мястото на „ неразбираем “. За нацистите това било задоволително доказателство, че Хитлер нямал нищо общо с евреите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР