Историческа рокля, носена от принцеса Даяна , се предлага на

...
Историческа рокля, носена от принцеса Даяна , се предлага на
Коментари Харесай

Историческа рокля на принцеса Дияна на търг за 25 000 долара

Историческа рокля, носена от принцеса Даяна, се предлага на търг, като най-високата цена сега е 25 000 $.

Емблематичната алена копринена рокля, проектирана от Брус Олдфийлд за Даяна през 80-те години на предишния век, се продава в аукционна къща Julien`s в Бевърли Хилс.

Покойната кралска персона носеше роклята неведнъж, два пъти през 1989 година и един път на 18 ноември 1991 година на международната премиера на Hot Shots в Лондон, оповестява Julien`s.

Майката на две деца дълго време беше свързвана с уважавания английски дизайнер Брус Олдфийлд, 73, чиито настойници са кралица Камила и Софи, херцогинята на Единбург.

Докато най-високата настояща оферта е 25 000 $, роклята от жакард се чака да донесе сред 200 000 и 400 000 $.

В обявата Julien`s написа: „ Наддайте в този момент за тази историческа рокля на Брус Олдфийлд; притежаван и носен от починалата принцеса Даяна.

„ Роклята от алеен железен жакард от шифон на принцеса Даяна, проектирана от Брус Олдфийлд, беше носена няколко пъти, два пъти през 1989 година и един път на 18 ноември 1991 година, на международната премиера на Hot Shots в Лондон.

„ Принцеса Даяна и нейните фешън облекла постоянно са имали аудитория, целият свят, който е бил замаян от нея и нейните рокли, изключително от този персонализиран дизайн на Брус Олдфийлд.

„ Дизайнът на Олдфийлд е лек, както и съгласуван със своя свободен ръчно събран бюст, скосени плещи с набори и втален корсаж с набори от под бюста до под бедрата.

„ Хоризонталните гънки се простират от централния тегел и се простират до закопчаването на гърба.

„ Елечеът прегръща бедрата, влизайки в отворена пола; подгъвът се носи внимателно към пода.

„ Има етикет, който гласи „ Брус Олдфийлд, направено по поръчка, Лондон “.

Аукционната къща Julien`s, където роклята е на търг, се концентрира върху високопоставени търгове в региона на киното, музиката, изкуството и спорта.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР