Истинско коледно чудо се случи при Ники Михайлов, който най-после

...
Истинско коледно чудо се случи при Ники Михайлов, който най-после
Коментари Харесай

Ники Михайлов прости на майка си,че го изостави

Истинско коледно знамение се случи при Ники Михайлов, който най-сетне елементарни на родната си майка Петя Костова. Повече от 20 години вратарят не искаше да поддържа връзка и да се вижда с родителката си. Той е казвал във всички свои изявленията, че приема Мария Петрова за своя майка, тъй като го е отгледала и постоянно се е държала с него като със наследник. Наскоро Ники е затоплил връзки с родната си майка Петя, двамата са се видели, почнали са да поддържат връзка и даже към този момент имат свои настоящи общи фотоси, видя „ Уикенд ”.
Първата брачна половинка на Борислав Михайлов и майка на децата му - Бисера и Ники, емигрира в Щатите, когато синът й е бил едвам 5-годишен. Тя отпътува за Съединени американски щати с най-хубавия другар на Боби – Вальо, с който имала интимна връзка, макар че е фамилна жена. Отвъд океана тя се омъжва за Вальо и му ражда дете. За нейно злощастие събитията в фамилния й живот не се стичат по упования от нея метод и тя е изоставена от втория си мъж. Днес брюнетката има нова половинка и очевидно е щастлива с избраника си. През годините майката на национала няколко пъти е правела опити да се сближи с него и с щерка си Бисера, само че и двамата я пренебрегнаха и по този начин до преди година, когато са почнали да затоплят връзките си. Ники даже е срещнал майка си с обичаната си Николета Лозанова, която незабавно се сприятелила с родителката и не стопира да й харесва всички фотоси в обществените мрежи.

Бисера е по-резервирана към родната си майка, която не участва даже на сватбата й с футболиста Живко Миланов, състояла се преди повече от 12 години. Функциите на Петя се изпълняваха от втората жена на Боби Михайлов, гимнастичката Мария Петрова.

Бисера и Петя са приятелки в обществените мрежи, като майката не пропуща да честити празниците на първородната си наследница, както и на внуците си, само че отношението към нея към момента е хладно. Ники продължава да е по-близък с мащехата си Мария Петрова, само че поддържа връзка и с родната си майка, която живее в Америка.

„ Имам болежка в себе си поради майка ми. Докато растях и се ориентирах към другия пол, дълго време си бях женомразец, отнасях се неприятно с дамите. Баща ми обясняваше, че би трябвало да бъда благородник. Но някои неща не мога да простя на майка ми. Изневяра, двуличие и клеветничество не мога да простя никога. А аз самият, даже за доста пари не бих предал човек и не бих престъпил правилата си ”, безапелационен бе футболистът в едно от дребното си откровени изявленията.

Така Ники приема за своя майка втората жена на Боби Михайлов – Мария Петрова. Именно тя дружно с баба му и дядо му отглежда децата на героя от Съединени американски щати ‘94 като свои. Самият Николай неведнъж е заявявал, че усеща грацията като майка, а не биологичната си.

Боби Михайлов и Мария Петрова се срещат в фамозната дискотека „ Флорида “ в Пловдив, когато вратарят към момента пази за „ Ботев “. След поредна победа отишли с целия тим да честват, а Мария също била на по пиво с приятелки. Там се срещнали персонално, макар че Михайлов бил чел за нея по вестниците. Поканил я на среща, тя се дърпала, само че на скорошната гала „ Спортен Икар “, където и двамата били наградени, склонила да му даде късмет.

Първата им публична среща била в ресторанта на басейн „ Спартак “, а 4 години по-късно двамата минали под венчилото. В началото Мария имала компликации в връзките с двете му към този момент огромни деца. Щерка му Бисера не я приемала, а и родителите на Петрова били срещу връзката ѝ с футболиста. С появяването на общото им дете Елинор обаче всичко се изгладило.

През годините нееднократно е писано, че Боби Михайлов посягал на някогашната прелест, а тя нонстоп му правела подиуми на ревнивост. Мария обаче е безапелационна, че двамата се биели на подбив единствено с възглавници, а един-единствен път тя се пробвала да го ритне от гняв, само че уцелила стола и едвам не счупила крайници си. По отношение на ревността Петрова споделя, че с годините се научила да я владее, само че към момента имали дрязги по този въпрос.

Пред медиите двамата го играят съвършеното семейство, само че всички са осведомени с многочислените изневери на Боби Михайлов и огромните рога на красивата някогашна гимнастичка. Мария признава, че всяка седмица се събират с Ники и Бисера, а с родната си щерка Елинор се вижда 2-3 пъти в годината, тъй като тя живее в Бостън. Петрова приема даже Николета Лозанова и двете са в положителни връзки, като най-малко един път годишно вървят на общи фамилни почивки, на които отсъства Боби, тъй като не утвърждава половинката на сина си. Таткото на Ники по този начин и не може да одобри изкусителката за снаха и тя е нежелана в дома им в полите на Витоша.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР