Истинският проблем на България е все по-малкият професионален капацитет на

...
Истинският проблем на България е все по-малкият професионален капацитет на
Коментари Харесай

Татяна Дончева нахлу в БНР и отвори голямата уста: ДАНС е проветриво място. Шефът е като слон

Истинският проблем на България е все по-малкият професионален потенциал на работещите в службите.
Това мнение изрече пред БНР Татяна Дончева, водач на „ Движение 21 “, част от „ Левицата “, някогашен народен представител.
„ Все по-малък е професионалният потенциал на работещите в службите. Все по-трудно могат да бъдат излъчени шефове на служби, които да могат да бъдат в помощ на държавното управление. Които да могат да интерпретират събитията в света по един съответен метод и в същото време да не изострят връзките с други страни и с други партньорски служби. Това е тънка работа. Нашите служби сега нямат такива ръководители. Сегашните не могат да предпазят държавното управление от неприятни стъпки. Пример за такава стъпка смятам дейностите с Руската черква и нейните свещеници “, обоснова се тя.
По думите ѝ „ сътрудниците в расо могат да бъдат във всички типове изповедания и във всички страни “:
„ Всички служби по света имат въздействие и върху духовенството “.
Според Татяна Дончева това, че в Северна Македония са изразили някакво „ безмотивирано отношение “ към предстоятеля на Руската черква в София, „ това никога не прави дейностите на българските служби стимулирано “:
„ Смятам, че дейностите на ДАНС и на ръководителя на ДАНС бяха като на слон в стъкларски магазин. Един рационален човек, управляващ ДАНС, би трябвало да планува по какъв начин ще реагират еноряшите и хората, ходещи в тази черква. … Тези служби са проветриво място и там постоянно има напън “.
В предаването „ 12+3 “ Дончева разяснява още, че „ ръководещите са с фикс концепция във връзка с службите “:
„ Най-нереформираната част от българските служби е военното разузнаване, което в този момент се назовава Военна информация “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР