Истински кошмар за близките на загиналите в изчезналия от радарите

...
Истински кошмар за близките на загиналите в изчезналия от радарите
Коментари Харесай

Пътници от падналия боинг пуснали видео от летището

Истински призрачен сън за околните на починалите в изчезналия от радарите през вчерашния ден пътнически аероплан в Индонезия! Оказа се, че пасажери от полета Джакарта-Понтианак са разгласили фрагменти от летището в обществените мрежи малко преди излитането. Четири минути след това самолетът им падна във водата. Но... фрагментите остават, написа Glas.bg.

На тях се виждат щастливи фамилии, дребни деца с маски, които подскачат към майките си. Никой от тях и не допуска, че след броени минути ориста им е приготвила среща със гибелта.

Вчера пътнически аероплан на Sriwijiaya Air, летящ от столицата Джакарта до Понтианак, изчезна от радара няколко минути след излитането.

Според първичните данни самолетът се е разрушил в Яванско море. Агенция " Синхуа " оповестява, че бреговата защита към този момент е разкрила мястото на злополуката и останките от летателната машина.

Пред локалната телевизия Компас Ти Ви индонезийски държавен представител сподели, че риболовци са разкрили сходен на отломка от аероплан предмет във водите северно от Джакарта и е почнала издирвателна интервенция. Други малките екрани също демонстрираха фрагменти на хипотетични парчета от падналия аероплан във водата.

Властите в страната оповестиха, че са засекли сигнали, които може да идват от черната кутия на самолета Боинг 737-500, съобщи Ройтерс.

Открити са и елементи от телата на пасажери, намирали се на борда на самолета. Те ще бъдат изкарани на брега, където ще бъдат съпоставени с ДНК на родственици.

В региона на злополуката са изпратени 10 кораба и 40 водолаза, които стартират през днешния ден да претърсват хипотетичното място на рухването.

От Министерство на външните работи оповестиха, че няма българи на изчезналия от радарите полет. Посланикът ни Петър Андонов се е свързал с Министерство на външните работи на Индонезия, откъдето са удостоверили информацията, допълниха от външното ни министерство. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР