Истински град на блясъка, Милано отново беше в ритъма на

...
Истински град на блясъка, Милано отново беше в ритъма на
Коментари Харесай

Най-елегантните street style тоалети от Седмицата на модата в Милано

Истински град на блясъка, Милано още веднъж беше в ритъма на Седмицата на модата, само че по тази причина способстват освен дълго чаканите ревюта на топ марките в промишлеността, само че и всички тези момчета и девойки, които демонстрират най-актуалните тоалети за сезона. След Ню Йорк, а след това и след високо оцененото шоу на Burberry на Седмицата на модата в Лондон, светът на модата дойде в италианския град, където шоутата за представянето на сбирките пролет/лято 2024 минаха с доста звезден искра.

Откриването стартира с Fendi, където на първия ред се откроиха Линда Еванджелиста, Кейт Мос и Наоми Кембъл, а по-късно всички погледи бях вперени в дебюта на Сабато де Сарно за Gucci.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Emili Sindlev (@emilisindlev)

Но до момента в който дизайнерите ни разкриват трендовете за идната пролет, ние се фокусираме върху стайлинг концепциите на фешънисти и инфлуенсъри, които ни въодушевяват за началото на есента. От една страна виждаме забавни прочити на класики като комбинацията от дънки и обемна жилетка, на бялата риза като част от празненство облекло или пък на тренчкота, който носим върху миди пола в ослепителен принт и обикновен бял топ. От друга се следят и смели съчетания на разнообразни десени и материи, допълнени от екстравагантни аксесоари и макси бижута.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Caroline Daur (@carodaur)

Със сигурност в Милано храброст е основната дума във връзка с street style тоалетите, тъй че тя е една от най-интересните в това отношение. Това може да се види и по костюмите, които са в по-смели кройки и цветове. Но пък сред дръзките комбинации се открояват и някои по-изискани и минималистични комбинации, които ни потвърждават, че въпреки всичко, в случай че имаме в дрешника си деним (било то като панталон или пола), бяла риза и camel палто, можем да бъдем сигурни, че ще имаме съвършения стайлинг за този сезон. Това се отнася и за елека, който е в звук с панталон и сако, както ни демонстрира Ерика Болдрин. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Erika Boldrin (@erika_boldrin)

 
Пренасяме стилния дух на Милано в София. Ето по какъв начин!

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР