Истински екшън се заформя пред дома на бургазлийка на ул.

...
Истински екшън се заформя пред дома на бургазлийка на ул.
Коментари Харесай

Безумие! Жена гледа котката си в аквариум! Доброволци готвят зрелищна спасителна акция

Истински екшън се заформя пред дома на бургазлийка на ул. "Фердинандова " 35, научи Burgas24.bg. Десетки доброволци провеждат избавителна акция за коте, държано под ключ в аквариум.
Животинчето е гледано в безчовечен условия – в стъклена кутия, в която липсва даже въздух. Заключено е с катанец, а в аквариума е подложен леген с накъсани хартийки за тоалетна. По данни на съседите, живее там всички топли месеци, а зимата е местено на таванска стая!
Зоозащитници към този момент са алармирали полицията и всички вероятни институции. Органите на реда са издали наставление, само че не са освободили котката, защото нямат право.
"Може ли всички свободни доброволци и бранители тук, на адрес? Котето към този момент един път беше "пуснато ", върнало се е при лудата! И беше "пуснато " тъй като напряко излетя като се отвори вратата! Трябва да се вземе, котката не дава да я хващат непознати хора, плаши се. А от улицата тя си го взима назад! Трябва да бъде взета, не просто пусната! Котаракът е уплашен, естествено!!! Жената, която го държи под ключ, е луда и е невъзможна връзка и договаряния с нея ", пишат в обществената мрежа от зоозащитни организации.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР