Истински екшън се е разиграл при ареста на 39-годишния И.

...
Истински екшън се е разиграл при ареста на 39-годишния И.
Коментари Харесай

Сводник преби жестоко 25-годишна в Равда, тя е с опасност за живота

Истински екшън се е разиграл при ареста на 39-годишния И. Т. от Харманли, който е обвинен за нечовечен побой на млада жена в Равда. Мъжът е престъпно проявен и обсъждан. Има данни, че се е занимавал със сводничество.

25-годишната жена е с заплаха за живота. В момента е в медикаментозна кома.

На 29.06.т.г. към 07.00 ч. в Пето Районно ръководство - Бургас е получено известие за жена, която доста мъчно движейки се, във очевидно несъответстващо положение, със следи от побой, пристигнала на регистратурата на УМБАЛ - Бургас. Установено е, че това е 25 годишната М.С. от Плевен, която е ориентирана към "Шокова зала ", където й е осъществена незабавна интервенция и приведена в поделение "Реанимация ", с заплаха за живота, оповестяват от ОД на МВР-Бургас.

Незабавно е образуван екип от чиновници на отдел "Криминална полиция " при ОДМВР - Бургас и Пето Районно ръководство – Бургас, които установили, че причинител на побоя над дамата е престъпно проявения и осъждан И.Т., 39-годишен от Харманли. Установено е, че И.Т. и М.С. влезнали дружно в България на 15.06.т.г. от Холандия, като се насочили към Харманли. За интервала 18.06.т.г. до 25.06.т.г. обитавали в къща за посетители в с. Равда, а след това се открили в хотелски комплекс в Китен. В резултат на дейностите на чиновници от отдел "Криминална полиция " при ОДМВР – Бургас, Специализираните полицейски сили и Пето Районно ръководство – Бургас със съдействието на чиновници от Четвърто Районно ръководство - Бургас, Районно ръководство - Несебър, Районно ръководство - Созопол, Районно ръководство - Приморско и Районно ръководство – Царево, И.Т. е арестуван в Китен, като по време на задържането мъжът направил опит да избяга, скачайки през терасата на хотелската стая, ситуирана на втория етаж. Това наложило довеждането му в УМБАЛ - Бургас, където са установени счупвания на два прешлена.

И.Т. направил цялостни признания за осъществения побой, като обяснил, че в продължение на няколко дни редовно пребивал М.С. На 29.06.т. година след следващото посягане персонално я докарал и оставил пред бургаската болница, където потърпевшата потърсила здравна помощ. Извършени са голям брой дейности по следствието (разпити на очевидци, претършуване и изземване и оглед на местопроизшествие), осъществени от чиновници на Пето Районно ръководство – Бургас, Районно ръководство - Несебър и Районно ръководство – Приморско.

Точните аргументи за противоправното държание на И.Т. са в развой на изясняване. Повдигнато му е обвиняване за опит за ликвидиране, като И.П. е арестуван за период от 72 часа с прокурорско разпореждане.

Работата по случая продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР