Истински екшън предизвика международен шофьор на ТИР на ГКПП Капитан

...
Истински екшън предизвика международен шофьор на ТИР на ГКПП Капитан
Коментари Харесай

Гранични полицаи стреляха по шофьор, опитал да ги прегази

Истински екшън провокира интернационален водач на ТИР на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Към 22.15 часа на 12 септември началникът на митническата промяна на пункта е изискал подпомагане от чиновници на Групово дело „ Гранична полиция “.

Шофьор с товарен автомобил „ Мерцедес “ на трасе вход в продължение на час и половина отказвал да напусне заетия от него кантар. 47-годишният непознат жител не имал наложителното позволение за директен транспорт и отказвал да го заплати, с цел да бъде обработен от митничарите и пропуснат да продължи пътуването си.

Първоначално на мястото е изпратен граничният служител на реда, който е в непосредствена непосредственост до кантарите. Въпреки диалозите, лидерът още веднъж отказал да напусне кантара, затворил прозорците и заключил вратите на товарния автомобил.

Шофьорът демонстративно отказал да напусне кантара, оставайки заключен вътре в камиона. Двама от граничните служители на реда продължавали да го убеждават, застанали на степенките от двете страни на кабината. В този миг лидерът внезапно потеглил обратно и почнал да набира скорост, заплашвайки живота на чиновниците.

Застаналият пред кабината на камиона граничен служител на реда му разпоредил да спре, водачът още веднъж не се подчинил. Служителят създал изстрел със стоп-патрон и чак тогава, след към 20 метра, товарният автомобил спрял. Няма потърпевши. 47-годишният лидер е изведен от кабината и арестуван в Гранично полицейско ръководство – Свиленград.

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР