Истински ден на таланта ще отпразнува Lidl Неделя в Музейко

...
Истински ден на таланта ще отпразнува Lidl Неделя в Музейко
Коментари Харесай

Ден на таланта в Lidl неделя в Музейко

Истински ден на гения ще отпразнува Lidl Неделя в Музейко тази неделя (12 ноември). Ноемврийското издание на самодейността ще посрещне всички дребни и огромни гении, които ще пеят, танцуват, рисуват и ще покажат артистичните си заложби.
Малчуганите ще могат да открият своите неподозирани гении, като вземат присъединяване в разнородни работилници. Родените за сцена ще се показват с ария или стих, а тези, които обичат да са от страната на публиката, ще се потопят в магията на куклите с една друга интерпретация на постановката „ Червената шапчица “.
Предизвикателства ще има и за дребните художници, които ще нарисуват апетитен натюрморт по аранжирани от самите тях обичани плодове. В особено ателие „ Златна есен “ децата ще преоткрият хубостта на природата, като основават съкровища от естествени материали. За по-сериозните бъдещи създатели са готови същински градивни задания и архитектурни провокации, а BG Бъди Активен ще провокират най-неуморните с българско право хоро.
Като всяка Lidl Неделя в Музейко, на 12 ноември билетите за детския теоретичен център ще са на символичната цена от 2 лв. за всички гости. Lidl Неделя в Музейко е част от самодейността „ Lidl за твоето дете “, която има за цел да способства за пълноценното и здравословно израстване на децата и да помогне на родителите в грижата им за тях.
За Lidl Неделя в Музейко
„ Lidl Неделя в Музейко “ е част от най-голямата самодейност на Лидл България, ориентирана към децата – „ Lidl за твоето дете “. Тя има за цел да способства за пълноценното и здравословно израстване на децата и да бъде потребна на самите родители в грижата им за тях. „ Lidl за твоето дете “ включва серия от интензивности в областите пълноценно и уравновесено хранене, спорт и деен метод на живот и обучение и развиване на гениите.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР