Истинска сензация предизвика появата на Златка Райкова в образа на

...
Истинска сензация предизвика появата на Златка Райкова в образа на
Коментари Харесай

Русата Златка - големият победител в Капките

Истинска сензация провокира появяването на Златка Райкова в облика на неповторимата Ваня Костова.


Умелото преобразяване в облика на естрадната певица беше съпроводено от дует с Драгомир Димитров – един от членовете на Фамилия Тоника.

„ Затова одобрявам това шоу! Винаги има с какво да ни изненада, показвайки ни участници в нова светлина! “, съобщи Маги Халваджиян, който приветства на крайници дружно с жури и фенове осъществяването на Златка. Чаровната дама завоюва и успеха във втория лайв на паметното шоу.



* Златка и Драгомир



„ За мен шоуто стартира от довечера. Направи извънредно добър облик! “ – с тазки имитация Фънки загърби рецензиите към Гери-Никол от първия лайв на шоуто. Певица показа Тина Търнър с същински заряд, който й донесе позитивни мнения от жури и сътрудници, и я предизвика да целуне Фънки.



Софи Маринова не помни за ориенталските ритми, влизайки в облика на вокала на Scorpions с безапелационно рок звучене.



Образът на Джордж Майкъл провокира дребен случай за Иван Юруков, който макар рухването си, не излезе от своята актьорска игра.

Славин съумя да надскочи терзанията от танците, получавайки бурни овации с „ лунната “ походка на Майкъл Джексън и осъществяване на международно равнище.



Поздравления за гримьорите и блендата на осъществяването получи облика на Дони, в който влезе Марги Хранова. Сред любимците за вечерта беше и Константин с визията на съветската прима – Алла Пугачова. Друг сполучлив женски облик беше преобразяването на Боби Турбото в поп звездата Dua Lipa.



Следващата семица Марги Хранова ще се трансформира в Мими Иванова, а Боби ще оглави Metallica. Софи Маринова ще се появи като младеж с Джъстин Бийбър, а Гери-Никол ще бъде дребният Майкъл Джексън от Jackson Five. Славин ще би трябвало да стигне до най-високите равнища на рок класиката с Фреди Меркюри. Папи Ханс ще бъде нова екстравагантна появa за Коцето. Златка ще скочи право в мамбото с Лу Бега и едно от най-запомнящите му части, а Иван Юруков ще се преобрази в ненадминатата Ейми Уайнхауз.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР