Истинска история: един ден, докато седях в кафене и пиех

...
Истинска история: един ден, докато седях в кафене и пиех
Коментари Харесай

14 жестоки истини за зодия Скорпион (написани от един от тях)

Истинска история: един ден, до момента в който седях в кафене и пиех зеления си чай, непозната жена седна до мен и ме попита: „ Ти Скорпион ли си? Те са ужасни хора “. И значително тя беше права: аз в действителност съм Скорпион и съм ужасяващ човек.

Но съществуването на личностни черти, които ме вършат ужасяващ човек, нямат нищо общо със зодията ми. Ето за какво: Скорпионите се считат за най-сексуалните хора в света. И ние сме прекомерно почтени, с цел да кажем, че не обичаме да се хвалим с този факт (да, това е потвърден факт).

Ние сме покровителствани от две планети едновременно – Марс и Плутон. Така де, за какво да се задоволяваме с една планета? И да, Плутон е систематизиран като планета, въпреки и джудже.

Въпреки цялото ни величие, срещата с един Скорпион не постоянно е лесна. Ако сте се влюбили в представител на тази зодия, тогава е изцяло допустимо в живота ви да се случат следните неща (между другото, в случай че планирате да се срещате с един от нас, то след това не казвайте, че не съм ви предупредила):

1.Скорпионът е по-сексуален от всеки, който сте срещали

И даже не се опитвайте да докажете противоположното. Няма да съумеете.

Ако по някаква неразбираема причина започнете да изпитвате увлечение към оня чудноват вид с брада, който лежи върху вестници в чакалнята на метрото и споделя, че краят на света е близо, тогава е доста евентуално той да е роден през ноември и да няма еднакъв в леглото.

2. Винаги се стремим да преобладаваме и да направляваме

Дори да ви се коства, че Скорпионът не господства във връзката ви, това не е по този начин. Той просто си играе с вас, а след това ви слага мястото ви. Не бива да се отпускате.

3. Скорпионите постоянно побеждават

Ние сме доста упорити, манипулативни и по-силни от всички, които познавате. Искате да бъдем във вашия тим, тъй като с нас вашият тим сигурно ще завоюва.

4. Необичайно потайни сме

Понякога вашето гадже не желае да обявява връзката си във фейсбук. И не че изневеряват на някого. Те просто не желаят да го споделят със света. Това важи изключително за Скорпионите.

Ако приятелката ви не е записана в нито една обществена мрежа и си води дневник, който крие в скришен сейф в жилището си, знайте, че тя несъмнено е зодия Скорпион. И не си пъхайте носа в непознатите работи.

5. Но пък желаеме да знаем всичко за вас

Ние сме родени детективи. Интересно ни е. Пуснете ни в живота си. Иначе постоянно ще ви хвърляме коси погледи и ще се чудим какво криете от нас.

6. Привлечени сме от мрака

Приятелят ми постоянно идва при мен и ме намира да виждам поредност от детективски мистериозни сериали, ухилена като Благо Джизъса. Това не значи, че съм сериен палач (няма да можете да го докажете и съдията в никакъв случай няма да ме осъди). Тъмнината просто ме притегля.

Всички Скорпиони се интересуват от гибелта, ужасите, ноар киното, свръхестественото и от време на време даже окултното. Можете да го игнорирате, само че единствено до момента в който обичаната ви не стартира да вика Дама Пика на сеанс.

7. Любовта на Скорпиона към тъмното оставя отпечатък върху възприятието му за комизъм

Сериозно, нещата, които намираме за смешни, могат да бъдат шокиращи. Но не ни съдете за това. По-скоро се радваме, че можем да се смеем на ужасни неща, тъй като това прави живота доста по-лесен.

8. Пределно почтени сме

Знаете ли по какъв начин хората обичат да споделят, че не им пука какво мислят другите? Скорпионите в действителност не лъжат. Така че не ни питайте дали тази рокля ви кара да изглеждате дебела, в случай че не желаете да чуете истината.

9. Можем да бъдем екстрасенси или психопати – зависи от равнището на вашия цинизъм

Скорпионите имат дарбата да гадаят. Те знаят какво ще кажете още преди да започнете да говорите. Това умеене може да се изясни както с техните качества за наблюдаване, по този начин и с прозрения. Просто приемете този факт и не очаквайте от тях да покажат качествата си с някакви евтини трикове.

10. Ние сме необикновено предани и пазиме околните си

Ако кажете, че някой ви е бутнал в метрото, крещял ви е на работа или ви е тормозил в трети клас, ние ще ви прегърнем и по-късно ще намерим насилника ти и ще го лишим от всичко, което обича.

11. Изобретателни сме и действаме по своя метод

Ако имате право на едно телефонно позвъняване от пандиза или в случай че се касае погребение на мъртвец или помощ при организирането на изненадващо празненство, обадете се на някой, който е роден сред втората половина на октомври и третата седмица на ноември.

Този човек ще направи всичко по най-хубавия вероятен метод и ще си държи устата затворена.

12. Скорпионите имат вградени детектори на лъжата

Скорпионите имат удивителна памет и доста развита вътрешна дарба да дефинират истината във всяка обстановка, тъй че не ви съветваме да разкрасявате обстоятелствата или да ги заблуждавате. Така единствено ще ги ядосате и надали ще харесате Скорпиона в яд. От което следва, че…

13. Отнасяме се с хората по този начин както са заслужили

Не очаквайте Скорпионът да бъде благ с вас, в случай че сте се отнасяли неприятно с него. И не се надявайте, че той ще ви елементарни за невярност, неистина, премълчаване на значима информация или че го подценявате.

И защото той е един от философите с впечатляващи наблюдателни умения, той има кристално ясна визия за това какво заслужавате и по какъв начин би трябвало да бъдете третирани, без значение от вашите условия.

14. Ние сме подли и отмъстителни и по тази причина не изпитваме скрупули, когато ви унищожаваме

Помните ли претекстовете за дейностите на героинята от кино лентата „ Gone Girl “? Нямаше такива. Така че, в случай че сте ни ядосали, бъдете нащрек. Точка.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР