Истината, призната 20 години по-късно: Оказа се, че мъж на

...
Истината, призната 20 години по-късно: Оказа се, че мъж на
Коментари Харесай

Мъж от Чикаго излежа 20 г. заради престъпление, извършено от брата му близнак

Истината, приета 20 години по-късно: Оказа се, че мъж на име Кевин Дугар е хвърлен „несправедливо“ за 20 години зад решетките за закононарушение, осъществено от брат му близнак в Чикаго, Съединени американски щати.

Адвокатът на Кевин Дугар, Роналд Сейфър, сподели пред The ​​New York Post, че Кевин Дугар е бил освободен от пандиза на окръг Кук в Чикаго във вторник вечерта, откакто молбата му за освобождение е била почетена.

„ Той е доста благополучен, че е свободен, само че също по този начин се приспособява към свят, много друг от този, който напусна, когато беше задържан за това закононарушение, което не е направил преди 20 години “, сподели юрист Сафер в четвъртък.

Дугар е прекарал последните двадесет години в пандиза, откакто е бил наказан за ликвидиране, осъществено през 2003 година



Случаят обаче стартира да се слага под въпрос, откакто братът близнак на Дугар, Карл Смит, излезе през 2016 година и направи поразително самопризнание, че е виновен за убийството. Две години по-късно арбитър постанови, че признанието на Смит е ненадеждно и отхвърли предлагането да даде на неговия брат близнак нов развой.

По това време Смит е наказан на 99 години затвор за това, че е прострелян дете в главата и е проникнал в дом. Неотдавнашната тъжба на Смит също беше отхвърлена. Прокурорът сложи под подозрение молбата му, цитирайки, че той „няма какво да губи“.

Друг арбитър неотдавна стартира да преразглежда делото на Дугар, откакто Центърът за непозволени присъди към Северозападния университет апелира присъдата.

„ Апелативният съд откри, че е доста евентуално журито, което е изслушало всички доказателства, да признае Кевин за почтен “, сподели Сейфър, юристът на Дугар. Адвокатът сподели, че се надяват, че прокуратурата на окръг Кук ще прегледа доказателствата и ще приключи изцяло делото на Дугар.

„ Надяваме се, че страната ще направи вярното нещо и ще отхвърли този случай. Но в случай че страната упорства, чакаме с неспокойствие да оправдаем Кевин на процеса “, сподели най-после Сейфър.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР