Истината е, че мъжете обичат сами да поемат инициативата и

...
Истината е, че мъжете обичат сами да поемат инициативата и
Коментари Харесай

Харесва ли им на мъжете жените да правят първата крачка?

Истината е, че мъжете обичат сами да поемат самодейността и не желаят нещата да им се случват елементарно, тъй като се отегчават. Те са ловци и желаят да набележат своята “жертва ” и по-късно да я преследват (колкото по-дълго, толкоз по-добре).

Дами, без значение дали ще съгласите или не, е по-добре да забравите да сте инициативни. Уверенията от страна на мъжете, че е значимо и даже належащо първо да им пишете първи или да отидете сами да се запознаете с тях, са неискрени.

Веднага щом една жена стартира да работи решително, с цел да покаже, че знае тъкмо какво желае от живота и „ хваща бика за рогата “, мъжът безусловно стартира да отстъпва. Какво е това: боязън, недоумение, нарушение на мъжкото самочувствие?

Въпреки че мъжкият пол твърди, че женската разпоредителност е доста привлекателна, на процедура се получава тъкмо противоположното. Мечтите и визиите на мъжете за инициативно момиче не дават отговор на действителността.

В последна сметка самодейността основава цепнатина в една връзка, поради която връзката сигурно ще се срине по-късно. Дори най-скромният, най-безинициативният, най-срамежливият и нерешителен мъж в живота желае самичък да завладее дамата, а не да бъде превзет от нея.

Да, една жена би трябвало по някакъв метод да покаже, че има интерес към този мъж, а в случай че е взаимно, той ще предприеме нужните дейности. Трябва да има малко съревнование сред мъжките или някакво бягане след женската. Не противоположното.

Ако мъжът няма потребност да тича след дамата или да се оправя с конкуренцията, не е належащо да преодолява своя боязън, свенливост и така нататък, а женската сама тича към него, тогава ще му бъде ли забавно? Някои мъже просто ще избягат от това ненадейно държание. Други ще откликнат, само че единствено за краткосрочно развлечение. В последна сметка един мъж желае да завладее, да ловува, а не да бъде преследван.

Жените много постоянно вършат грешката да считат, че пасивността на мъжа е породена от неговата свенливост. Това е тотална неистина. Ако той има автентичен интерес, ще направи всичко, с цел да реализира контакт. Още повече към този момент живеем във времена, в които поради обществените мрежи на мъжете им е доста по-лесно да опитат шанса си, без да се срещат лице в лице с разочарованието.

Отношенията сред хората са много комплицирано нещо. Нужни са доста старания, с цел да се развият. Всяка връзка стартира от първата стъпка. От антични времена е открито, че представителите на мощния пол би трябвало да създадат първата крачка.

Няма по какъв начин да не обсъдим това по какъв начин стоят нещата в секса. За първия съкровен акт сред двама сътрудници изрично самодейността би трябвало да идва от мъжа. Отговорната задача, пред която стои дамата, е да усети по кое време е верният миг да се стигне до тази крачка. Не прекомерно рано, само че и сигурно не прекомерно късно.

В подтекста на стабилната връзка обаче нещата стоят по друг метод. Гарантирано всеки мъж откровено желае да вижда и усеща любов и предпочитание от страна на своята половинка. Дами, тук имате картбланш да бъдете инициативни за всевъзможни любовни и интимни дейности, с които да покажете на колегата си, че пристрастеността посред ви я има и гори мощно.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР