Истината е, че измамниците в много малко случаи са хващани

...
Истината е, че измамниците в много малко случаи са хващани
Коментари Харесай

Четири знака, че вашият партньор ви изневерява

Истината е, че измамниците в доста малко случаи са хващани в крачка, тъй като множеството се оправят чудесно в прикриването на следите си. Според Ивон Филър, началник на клиника в Лондон, занимаваща се с проблемите с връзките и връзките сред сътрудниците, има четири скрити знака, които издават изневеряваща ви половинка. "Ако сте забелязали, че вашият сътрудник прави две или повече от изброените по-долу неща, имате причина за безпокойствие, тъй като може да не става въпрос за еднократна невярност, а за продължителна спекулация ", споделя Филър пред Independent.

По-голяма половост
"Откриваме, че много от нашите клиенти стават прекомерно привързани към сътрудниците си, когато "палуват отвън дома ", споделя Филър. Специализираният консултант в региона на изневярата изяснява, че това нормално се дължи на композиция от виновност и освежен полов интерес, катализиран от нелепия "страничен " опит, подбуден от изневярата.

По-заинтересовани
Сигурно подозирате, че сътрудник, който изневерява, ще желае да се ангажира по-малко с вас, само че Филър изяснява, че е тъкмо противоположното. "Става прекомерно заинтригуван от вас ", споделя експертът. "Искат да знаят всичко, което вършиме, и то с детайлности. Колкото повече говорите, толкоз по-малко те би трябвало да го вършат. Колкото по-малко приказват, толкоз по-малки шансове има да се изтърван. " Изкуството на диалога разрешава на прелюбодейците да държат "единия си крайник в брачния лагер ", като подчертават на интереса към живота на колегата им ", предизвестява Филър. Често в сходни случаи има възможност да разпитват за занимания или тематики, за които в никакъв случай преди не са показали интерес.

Нови непредвидени занимания
Противоречивите "бизнес пътувания " и "късни нощи в офиса " наподобяват като явни прегрешения, само че поради гъвкавата стратегия на работа на множеството хора, такива предупредителни знаци са по-скоро клишета - методът и мястото, където работим, са се трансформирали доста през последните 10 години. Филър предизвестява по-скоро да се оглеждате и да се тревожите за действия, които са отвън нормалната ежедневна процедура. "Една от нашите клиентки тази година стана подозрителна, когато брачният партньор ѝ неестествено се заинтересува да прави работа за учебния тим на детето им - нещо, от което се измъквал от години. Прибавете това към желанието му да работи у дома повече (особено когато жена му е отвън дома). Съпругата му не се изненада изключително, когато схваща, че той има връзка с друга майка от учебно заведение ".

Без задължения вкъщи
"Не търсете мотив в необясними разноски за скъпи заведения за хранене и дарове ", изяснява Филър. "Един от знаците за спекулация на колегата ви може да е нежеланието да се ангажира финансово с дълготрайни проекти. " "Много от клиентите, които подозират сътрудниците си, са обезпокоени, тъй като половинките им отхвърлят да разискват взаимни бъдещи проекти, не желаят да се ангажират с огромните неща като преустройството на таванското помещение, нямат предпочитание да платят за отмора и така нататък " "В такива случаи се откри, че сътрудниците в действителност им изневеряват редовно и имат странична връзка. И това е повода да не желаят да се ангажират с каузи за дома и фамилията ", заключва Филър.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР