Испанският защитник Жорди Алба реагира на думите на Луис Енрике,

...
Испанският защитник Жорди Алба реагира на думите на Луис Енрике,
Коментари Харесай

Алба изненада: Луис Енрике е най-добрият треньор в света

Испанският бранител Жорди Алба реагира на думите на Луис Енрике, който се дефинира за най-хубавият треньор в света. „ Вече го познавам от Барселона. Той има огромно доверие в играчите. Що се отнася до мен, постоянно съм казвал, че той е най-хубавият треньор в света. Не единствено на футболния терен, само че и в човешкия смисъл. Той оказва помощ на всички играчи и това е значимо за всички нас. 
 Луис Енрике: Аз съм най-хубавият народен селекционер в света Луис Енрике: Аз съм най-хубавият народен селекционер в света
Проявява характерност в работата си. Това е доста значимо за треньора: той би трябвало да изрази концепцията си по този начин, че всички играчи да се движат в една посока. Много е мъчно, само че той го реализира във всички тимове, които е упражнявал. Всички следваме какво ни споделя. В този смисъл той в действителност е най-хубавият “, съобщи Алба пред „ Football Espana “. 

33-годишният футболист бе включен в националния тим на Испания за Световното състезание по футбол през 2022 година, което ще се организира в Катар от 20 ноември до 18 декември. Отборът на Луис Енрике ще играе в група Е против Германия, Япония и Коста Рика.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР