Испанският вицешампион Реал Мадрид вече се оглежда за алтернативи на

...
Испанският вицешампион Реал Мадрид вече се оглежда за алтернативи на
Коментари Харесай

Влахович е опция за Реал Мадрид

Испанският вицешампион Реал Мадрид към този момент се оглежда за други възможности на Килиан Мбапе за нов човек, който да води офанзивата на тима след напускането на Карим Бензема. Не е загадка, че за „ лос бланкос “ първи избор е точно Мбапе, който може да бъде взет това лято против възнаграждение или  догодина като свободен сътрудник, когато завършва контракта му с Пари Сен Жермен.

Но без никаква сигурност, това ги оставя в позиция,  която би трябвало да запълнят празнината в предни позиции, където разполагат само с новото си попълнение Хоселу като характерен централен нападател.

Според Diario Sport, в Реал са си харесали Хари Кейн от Тотнъм и Виктор Осимен от Наполи, само че и двамата няма да дойдат на „ Сантиаго Бернабеу “, откакто поставените им цени няма по какъв начин да бъдат платени от „ кралете “.

Интересен обаче е третият им избор сега - Душан Влахович. Младият сръбски нападател не съумява изцяло да убеди критиците с представянето си в Ювентус, който се стреми да събере пари посредством продажби на играчи. Журналистът на Cadena SER – Пакохо Делгадо, допуска, че наем с опцията за откупуването му може да свърши работи и за двете страни.

Това ще даде на „ лос бланкос “ характерен номер „ девет “ за идния сезон с състезател с висок капацитет, само че без съществени финансови задължения. Междувременно Ювентус може да завоюва съществени пари от него следващата година, в случай че се показа обичайно в испанската столица.

През миналия сезон 23-годишният сръбски национал записа общо 42 мача във всички шампионати, в които се регистрира с 14 гола и четири асистенции. Настоящият му контракт с Ювентус е до лятото на 2026-а година, а пазарната му стойност се прави оценка на към 70 милиона евро.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР