Испанският шампион Реал Мадрид допусна втора поредна грешка в Ла

...
Испанският шампион Реал Мадрид допусна втора поредна грешка в Ла
Коментари Харесай

Райо Валекано - Реал 3:2: Отборът на Анчелоти с втора поредна грешка в Ла Лига

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Испанският първенец Реал Мадрид позволи втора поредна неточност в Ла Лига. След равенството с Жирона предходната седмица, в този момент „ Белия балет “ загуби с 2:3 от Райо Валекано при визитата си на „ Естадио де Вайекас “ в едно от дребните мадридски дербита. С това проваляне „ белите “ оставят Барселона еднолично на върха с 34 точки, до момента в който те имат две по-малко в актива си.

Домакините откриха в 5-ата минута посредством Комесаня. „ Кралския клуб “ направи цялостен поврат за четири минути сред 37-ата и 41-ата, когато Модрич вкара от дузпа, а Милитао с глава. Това обаче не беше всичко до края на частта – Алваро Гарсия върна паритета 180 секунди след гола на бразилеца.

В средата на второто полувреме Карвахал игра с ръка в наказателното и домакините получиха дузпа. Зад топката застана Трехо, който при първия си опит не съумя да преодолее Куртоа. Главният арбитър върна осъществяването поради нарушаване на голлинията от белгиеца и от втори опит 8-цата бе непогрешим за 3:2.

Манчестър Сити: Английският първенец разгласи рекордни доходи и облага

Английският футболен първенец Манчестър Сити разгласи рекордни доходи и облага за миналата финансова година - 2021-2022. В изказване президентът на клуба Халдун ал Мубарак регистрира, че " жителите " са " почнали да реализират дълготрайната си упоритост ".

Приходите на " Сити " за финансовата година са 613 милиона паунда за интервала 1 юли 2021 година - 30 юни 2022 година В това време облагата, която клубът регистрира, е 41.7 млн. паунда.

Увеличението на приходите е с малко над 43 милиона, до момента в който облагата на " жителите " е с 2.4 млн. по-висока. Ръстът в приходите се дължи на нарастването на комерсиалните права, както и на завръщането на публиката по стадионите след пандемията от COVID-19.

В отчета на клуба се акцентират и забележителните доходи от продажба на играчи. " Сити " записва облага 67.7 млн. паунда от прехвърляния, число, което чака да се усили за сегашния сезон, с което облагата да доближи 250 млн. паунда за последните пет години.

 

Бразилия на Мондиал 2022: Тите разгласи листата с играчи за Катар

Роберто Фирмино не попадна в състава на Бразилия за Световното състезание по футбол в Катар, което стартира след по-малко от две седмици. Селекционерът на петкратните международни първенци Тите разгласи лист с 26 играчи, които ще летят за Катар.

Нападателят на Ливърпул Роберто Фирмино е жертва на голямата конкуренция на Бразилия в офанзива, само че място в селекцията на Тите намират Габриел Мартинели и Габриел Жезус от Арсенал, Антони от Манчестър Юнайтед, както и Ричарлисон от Тотнъм. В отбрана проличава името на 39-годишния деец Дани Алвес, който към този момент играе в Мексико. За 16 от играчите в състава това ще бъде първо присъединяване на Мондиал.

Ето и съставът на Бразилия:

Вратари: Алисон, Едерсон, Уевертон;

Защитници: Алекс Сандро, Алекс Телес, Дани Алвес, Данило, Бремер, Едер Милитао, Маркиньос, Тиаго Силва;

Халфове: Бруно Гимараес, Каземиро, Евертон Рибейро, Фабиньо, Фред, Лукас Пакета;

Нападатели: Антони, Габриел Жезус, Габриел Мартинели, Неймар, Педро, Рафиня, Ричарлисон, Родриго, Винисиус.

ЦСКА - Монтана 3:1 гейма: Червените оглавиха класирането във волейболното ни състезание

ЦСКА записа пета поредна победа и оглави класирането в мъжкото волейбол състезание. " Червените " надиграха Монтана с 3:1 (20:25, 25:20, 25:18, 25:20) в най-интересния мач от петия кръг на Efbet Супер Волей.

В своята зала " Васил Симов " играчите на Александър Попов отстъпиха в първия гейм с 20:25, само че съумяха да създадат поврат и без напрежение завоюваха идващите четири гейма на 2, 18 и 20 точки.

Най-полезен за триумфа на ЦСКА бе Димитър Димитров с 32 точки. За гостите от Монтана се отличи Мирослав Градинаров с 18 точки.

В другия мач от кръга Берое победи последния в таблицата Добруджа с 3:1 като посетител. С триумфа старозагорци се изкачиха на пето място с 9 точки.  ЦСКА води в класирането с 14 точки, а Монтана е трети с 10 точки.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР