Испанският шампион Барселона разби тима на Бетис с 5:0 в

...
Испанският шампион Барселона разби тима на Бетис с 5:0 в
Коментари Харесай

Шави след 5:0: Има доста неща, които трябва да се подобрят

Испанският първенец Барселона разруши отбора на Бетис с 5:0 в среща от петия кръг на Ла Лига. Наставникът на каталунците - Шави Ернандес, беше благополучен от триумф, само че остана и леко сериозен по отношение на играта на футболистите му.

„ Не бих споделил, че играхме съвършено, има много неща, които би трябвало да се подобрят. Но въпреки всичко направихме отлична среща. Доволен съм, че футболистите играят с наслада. Щастлив съм, през днешния ден имаше доста положителни усеща. В доста моменти бяхме брилянтни. Доминирахме над Бетис и се постарахме да минимализираме опциите им “, съобщи Шави.

„ Трябва да доклада заслуженото от Феран Торес. През лятото той ми сподели, че желае да остане. Видях упоритостта му и всеки един вярваше в него. От друга страна, имаме Левандовски, за който имаш чувството, че е доста мъчно да го извадиш отвън кондиция. Той раздава цялата си душа, има активност, влага доста пристрастеност. Дава темперамент на останалите. На процедура той е сърцето на тима “, показа още някогашният полузащитник.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР